Bolton_ReebokΠοδόσφαιρο και Χριστούγεννα είναι κάτι που μπορεί κανείς να το συναντήσει μόνο στο μεγάλο νησί. Boxing Day η σημερινή, επίσημη αργία στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία βρίσκει τις ομάδες εντός των γηπέδων, έτοιμες για το μίνι γολγοθά των Χριστουγέννων, αφού θα κληθούν να δώσουν παιχνίδια ανά τρεις ημέρες και μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του 2011. Σίγουρα το έργο για τον παίκτη του στοιχήματος είναι δύσκολο, αφού κούραση και καιρικές συνθήκες θα επηρεάσουν λίγο ή πολύ τις αποδόσεις ποδοσφαιριστών και ομάδων.

Στο Reebok Stadium, η Bolton υποδέχεται τη West Brom, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Owen Coyle βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς πίσω από τη θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά όσον αφορά τη συλλογή βαθμών και τη γενικότερη παρουσία της στο πρωτάθλημα. Αυτό εν πολλοίς το οφείλει στην πολύ καλή συγκομιδή βαθμών που έχει καταφέρει μέσα στην έδρα της. Οι Wanderers παρουσιάζονται πολύ δυνατοί μέσα στο Reebok, έχοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Επιπρόσθετα, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους, μετράνε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Οι Trotters στην έδρα τους παρουσιάζονται τελείως διαφορετικοί από αυτό δείχνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Πιέζουν τον αντίπαλο και ζητάνε τη νίκη από το πρώτο λεπτό, έχοντας παραγωγικότατη επίθεσή αφού στα επτά από τα εννέα εντός έδρας παιχνίδια, η επιθετική της γραμμή έχει σκοράρει το λιγότερο δύο γκολ ανά παιχνίδι.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Di Matteo, σίγουρα αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της φετινής Premier League, τουλάχιστον όσον αφορά το εκπληκτικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η φιλοσοφία του προπονητή καθώς και η έλλειψη φόβου έχουν οδηγήσει τους Βaggies στο να παράγουν ωραίο ποδόσφαιρο πλούσιο σε θέμα και γκολ. Η West Brom δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στα εννέα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στην κατηγορία μέχρι στιγμής, καταδεικνύοντας το αμυντικό πρόβλημα που έχει η ομάδα αλλά και την επιθετική φιλοσοφία που τους έχει εμποτίσει ο προπονητής τους. Πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα του Di Matteo στα τελευταία δέκα παιχνίδια της έχει οκτώ Over και δύο Under, δίνοντας μας την τάση και την εγγύηση, ότι αν μη τι άλλο οι παίκτες του θα μπουν στο Reebok για να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι για να κλέψουν το αποτέλεσμα.

Το βασικό line στο Over βρίσκεται στο 2.5 (τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο) με την απόδοση του να κυμαίνεται από 1.75 μέχρι 1.85 γεγονός το οποίο προσωπικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Bolton Wanderers – West Bromwich Albion
Over 2.5

1.85

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

2 Comments

    • Δεν μπορούμε να τα κερδίζουμε όλα, αλλά είναι ενοχλητικό όταν φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό. Keep it up!

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version