PAOK FCΟ Vahid Halilhodzic δήλωσε πως η καθοριστική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι από «αυτές τις στιγμές για τις οποίες ζεις και δουλεύεις», καθώς η NK Dinamo Zagreb θα προσπαθήσει να προκριθεί έναντι των Ελλήνων στη φάση των 32 βάζοντας τέλος σε 41 χρόνια απογοήτευσης.

Από την περίοδο 1969/70 και την ήττα στα προημιτελικά του (τότε) Κυπέλλου Κυπελλούχων από την FC Schalke 04 έχει να εμφανιστεί ο κροατικός σύλλογος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την άνοιξη. Για να γίνει αυτό το γεγονός πραγματικότητα για μια ακόμα φορά, η τρίτη Dinamo πρέπει να επιβληθεί του ΠΑΟΚ, στον οποίο αρκεί και μια ισοπαλία προκειμένου να προκριθεί παρέα με την πρωτοπόρο του ομίλου, Villareal CF. Εάν, ωστόσο, οι Ισπανοί ηττηθούν από την ήδη αποκλεισμένη Club Brugge KV, τότε η Dinamo με μια νίκη παίρνει και την πρώτη θέση του ομίλου.

«Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ για καλύτερο φινάλε στο πρώτο μισό της σεζόν», είπε ο Halilhodic, ο οποίος οδήγησε την Dinamo στην πρώτη θέση του κροατικού πρωταθλήματος πριν τη χειμερινή διακοπή. «Αυτό το παιχνίδι είναι το κερασάκι στην τούρτα. Γνωρίζω πως το στάδιο θα είναι γεμάτο και μπορούμε να πετύχουμε κάτι που πολλές γενιές παικτών της Dinamo δεν κατέφεραν – να παραμείνουμε στην Ευρώπη και μετά το χειμώνα».

Ο Halilhodzic είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί χωρίς τον δεξιό αμυντικό Sime Vrsaljko, αλλά οι Tomislav Barbaric και Leandro Cufre πιθανότατα επιστρέψουν, καθώς η Dinamo θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα 1-0 στη 2η αγωνιστική. Η παράδοση είναι με το μέρος της, μιας και τις τρεις προηγούμενες φορές που φιλοξένησε ελληνικές ομάδες, μέτρησε δυο νίκες και μια ισοπαλία, με τέρματα 9-2!

Ο ΠΑΟΚ, εν τω μεταξύ, έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών να επιλύσει. Οι Στέλιος Μαλεζάς και Zlatan Muslimovic είναι σίγουρα εκτός μάχης, όπως και ο Vladan Ivic, σκόρερ του νικητήριου γκολ στο παιχνίδι της Τούμπας! Επιπλέον, οι Francisco Zuela και Victor Vitolo αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, αλλά θα σφίξουν τα δόντια και θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου.

Αν και μια ισοπαλία θα είναι αρκετή, ο Χάβος υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα πάει για τους τρεις βαθμούς. «Αν και έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, εξακολουθώ να έχω ομάδα που έχει την καρδιά να πάρει αυτό για το οποίο ήρθαμε», δήλωσε. «Πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη και δεν μας ενδιαφέρει το 0-0». Θα είναι και μια «απάντηση» στην επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο των οπαδών του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Dinamo Zagreb – ΠΑΟΚ under 2,5

1.60

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).