mystikoΔεν υπάρχουν πολύτιμα μυστικά στο στοίχημα! Βασικά δεν υπάρχουν καν μυστικά, όλες οι γνώσεις που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε χρήματα βρίσκονται δωρεάν στο διαδίκτυο. Όμως οι παίκτες του στοιχήματος εξακολουθούν να πιστεύουν πως κάποιοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω και το κρύβουν. Μυστικά συστήματα στοιχημάτων και μέθοδοι γνωστές σε λίγους που δεν επιτρέπουν να κυκλοφορήσει οποιαδήποτε πληροφόρηση για αυτές. Η αλήθεια είναι πως σίγουρα υπάρχουν τέτοιες, όπως και το δικό σας προσωπικό σύστημα είναι γνωστό μόνο σε εσάς! Το θέμα είναι ότι για να κατασκευαστεί ένα κερδισμένο σύστημα στο στοίχημα, πρέπει να κατέχουμε γνώσεις που όχι μόνο δεν είναι μυστικές, αλλά βρίσκονται διάσπαρτες σε πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που επικοινωνούν μαζί μου παίκτες του στοιχήματος ζητώντας να τους φανερώσω ένα από τα υποτιθέμενα δεκάδες κερδοφόρα συστήματα που έχω στον υπολογιστή μου. Φυσικά η απάντηση είναι ίδια σε όλους, ότι όχι μόνο δεν έχω ούτε ένα σύστημα που να ακολουθώ, αλλά ακόμα κι αν είχα δε σημαίνει ότι θα κέρδιζαν κι εκείνοι. Αυτό οφείλεται στη διαφορετικότητα του κάθε παίκτη, καθώς εγώ έχω την πειθαρχία να μην ανεβάζω τα πονταρίσματά μου μέχρι να διπλασιαστεί το κεφάλαιό μου ή να μην απογοητεύομαι μετά από 10 σερί χαμένων στοιχημάτων, ενώ κάποιος άλλος να αδυνατεί να ακολουθήσει σε αντίστοιχες καταστάσεις ή να είναι υπέρμετρα φιλόδοξος. Έχοντας δηλαδή το ίδιο σύστημα με εμένα, να μην καταφέρνει να εμφανίζει τα υποτιθέμενα κέρδη που έχω εγώ.

xontros-lignos-shhhΑπό την άλλη έχω γίνει αποδέκτης σχολίων περί μυστικοπάθειας την περίοδο που ασχολιόμουν με το trading στην Betfair. Τότε σε γνωστό στοιχηματικό φόρουμ από το οποίο δημιουργήθηκαν κατά τα άλλα δυνατές φιλίες, αρκετοί πίστευαν ότι έκρυβα επτασφράγιστα μυστικά γύρω από την [intlink id=”1086″ type=”post”]επιτυχία που σημείωνα στο trading των Αγγλικών ιπποδρομιών[/intlink]. Έχοντας μοιραστεί όλο μου το σκεπτικό γύρω από το συγκεκριμένο στοίχημα, ορισμένοι εξακολουθούσαν να μην πιστεύουν ότι είχα φανερώσει όλα τα χαρτιά μου. Έτυχε μάλιστα να κάνω trading από υπολογιστή και σπίτι φίλου παρουσία 2-3 παικτών, οι οποίοι αφού παρακολούθησαν τις κινήσεις μου σε 2-3 ιπποδρομίες, διαπίστωσαν ότι δεν έβγαινε άκρη! Οι γνώσεις που αποκτά κανείς με την εμπειρία είναι δύσκολο να μεταφερθούν ακόμα και με τη [intlink id=”1417″ type=”post”]ζωντανή παρακολούθηση[/intlink]. Όταν τους έλεγα ότι ήταν προφανές ότι η απόδοση θα ανέβει και τοποθετούσα τα στοιχήματα εξηγώντας το γράφημα ή τις κινήσεις των χρημάτων, αυτό ήταν αποτέλεσμα παρακολούθησης δεκάδων κι εκατοντάδων ανάλογων περιπτώσεων, με αποτέλεσμα να μου φαίνεται πιο εύκολη η πρόβλεψη της συμπεριφοράς των αποδόσεων από ότι σε αυτούς, που είχαν και πάλι επαφή με το άθλημα.

shhhhh

Το γεγονός να υπάρχουν στημένα παιχνίδια κι εσωτερική πληροφόρηση είναι σίγουρο ότι συμβαίνει και είναι αλήθεια ότι δε θα διαβάσετε ποτέ τέτοιου είδους ειδήσεις. Όμως εδώ συζητάμε για το αν κάποιος έχει μια κερδισμένη στρατηγική και την κρύβει από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο βασικός λόγος για να πράξει κάτι τέτοιο είναι να μην εφαρμόσουν όλοι την ίδια τακτική, οπότε και να εξομαλυνθεί όποια ανωμαλία της αγοράς έχει καταφέρει αυτός να εντοπίσει και να εκμεταλλευτεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το trading που ανέφερα παραπάνω, το οποίο πλέον [intlink id=”1045″ type=”post”]έχει γίνει δυσκολότερο[/intlink] καθώς η δημοτικότητα που απέκτησε το trading προσέλκυσε καλούς παίκτες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο διαπίστωσαν το περιθώριο κέρδους που υπήρχε στην συμπεριφορά των αποδόσεων, ενώ σε μεγάλο βαθμό επηρέασε και η ραγδαία εξάπλωση της ευρυζωνικότητας σε όλον τον κόσμο, εξαλείφοντας όποιο πλεονέκτημα υπήρχε λόγω αργής ανανέωσης των αποδόσεων.

Η μυστικοπάθεια που όντως υφίσταται στο χώρο του τζόγου online είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές συνδρομητικές σελίδες, οι οποίες εκμεταλλευόμενες την αφέλεια του κόσμου πουλάνε την ελπίδα πώς θα αποκτήσουν οι συνδρομητές πρόσβαση σε προγνωστικά και συστήματα που δεν είναι γνωστά στον κόσμο. Το [intlink id=”2237″ type=”post”]τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε συνδρομητική στοιχηματική ιστοσελίδα[/intlink] είναι γνωστό μόνο στους δημιουργούς της. Από εκεί και πέρα απομένει σε εμάς αν θα την εμπιστευθούμε ή αν θα αποφασίσουμε να ψάξουμε σωστά online για τις πολύτιμες γνώσεις που προσφέρονται εντελώς δωρεάν.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.