Estu_CampeonΤο πρωτάθλημα της Αργεντινής ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη νίκη της Estudiantes με 2-0 επί της Arsenal de Sarandi, η οποία της έδωσε το πολυπόθητο τρόπαιο, αφήνοντας παράλληλα χωρίς αντίκρισμα τη νίκη της διεκδικήτριας Velez, με το ίδιο σκορ επί της Racing Club. Τέλος λοιπόν στο πρωτάθλημα με την πλειοψηφία των ομάδων και των παικτών τους να βρίσκονται είδη σε σχεδιασμό διακοπών και ξεκούρασης. Εκεί είναι που θα βασιστώ σήμερα κυνηγώντας φαντάσματα, ρισκάροντας και πηγαίνοντας κόντρα στη στατιστική και στις φανέλες των ομάδων.

Boca JuniorsΗ άλλοτε μεγάλη της Αργεντινής, και όχι μόνο, Boca Juniors υποδέχεται την Gimnasia La Plata σε παιχνίδι που ολοκληρώνει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα προγνωστικά μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν να κάνουν με ένα σενάριο, το οποίο γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να εξελιχθεί, αλλά παράλληλα όχι απίθανο, τουλάχιστο στο βαθμό που δίδεται αυτή τη στιγμή από τους bookmakers. Βλέποντας την κατάσταση των ομάδων, καθώς και το ποδόσφαιρο που παράγουν, θα διαπιστώσει κανείς ότι αν αυτό το παιχνίδι γινόταν μεταξύ της Gimnasia και άλλης ομάδας, οι αποδόσεις θα ήταν πολύ διαφορετικές. Οι Xeneizes υποδέχονται τη Gimnasia σε ένα παιχνίδι που για αυτούς αποτελεί, αναμέτρηση χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον. Η χρονιά πήγε πολύ άσχημα μιας και ως ομάδα δεν έχουν καταφέρει τίποτα και το μόνο που τους απομένει είναι να την κλείσουν με ένα καλό αποτέλεσμα, για να «ικανοποιήσουν» τους οπαδούς τους.

Gimnasia La PlataΣτον αντίποδα η Gimnasia La Plata, έχοντας μαζέψει λίγους βαθμούς, όσον αφορά την κατάταξή της στην ειδική βαθμολογία, κάθε άλλο από αδιάφορη παραμένει, έστω και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το όνομα και η φανέλα της αντιπάλου της, δεν φοβίζουν πλέον και εκτιμώ ότι θα μπούνε στο La Bombonera με σκοπό να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια γνωρίζω ότι η εικόνα της Gimnasia La Plata, ειδικά μακριά από την έδρα της είναι τραγική, μιας και κατά τη διάρκεια του Apertura και σε σύνολο οκτώ εκτός έδρας αγώνων έχει 2 ισοπαλίες και έξι ήττες. Το χειρότερη δε είναι ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει έχοντας αρνητικό συντελεστή τερμάτων 0-9!!

Όσον αφορά τις προσφερόμενες αποδόσεις, έχω το line για τη νίκη της Boca στο 1, καθώς και το line στο Over/Under market στο 2.25 με φαβορί το Under 2.25. Τι περιμένει δηλαδή ο odds maker? Γνωρίζοντας το ρίσκο και με το σκεπτικό ότι σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ παίρνω τα λεφτά μου πίσω, λέω να ακροβατήσω και να πάω με την ομάδα από το La Plata, σε μια απόδοση αποδεκτή που βρίσκεται μέσα στο πεδίο των αγορών μου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Boca Juniors – Gimnasia La Plata

Gimnasia La Plata + 1

1.85

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).