Jose MourinhoΑκόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε και το παιχνίδι της Barcelona με τη Real Madrid έληξε 5-0.  Ή μάλλον για να το διατυπώσω καλύτερα, απορώ με το στήσιμο της βασίλισσας μέσα στο Camp Nou. Δεν έχω ξαναδεί σε τόσο άσχημη ημέρα όσον αφορά προπονητικά τον Jose Mourinho. Δεν είναι δυνατό να αντιμετωπίζεις ίσως την πιο γρήγορη ομάδα της Ευρώπης, την ομάδα με τους καλύτερους αυτοματισμούς και να παίζεις άμυνα τόσο ψηλά, δίνοντας στους κοντούς και ταχείς καταλανούς τη δυνατότητα να κάνουν ένα από τα καλύτερα πάρτι των τελευταίων χρόνων. Τέλος πάντων, το παιχνίδι ανήκει στην ιστορία. Αυτό που με ενδιαφέρει από τη σημερινή δύσκολη στοιχηματικά ημέρα  είναι το παιχνίδι της Real Madrid με τη Valencia.

Αντίδραση μετά τη συντριβή είναι η φράση που εμπεριέχει τα όσα περιμένω να παρακολουθήσω στο σημερινό ντέρμπι της βασίλισσας με τις νυχτερίδες. Η ομάδα του Jose ξέρει ότι μετά την ήττα στη Βαρκελώνη, δεν υπάρχουν περιθώρια για δάκρυα, μιας και το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους los merengues είναι εξαιρετικά δύσκολο. Real Madrid FCΟμάδες όπως Valencia, Sevilla, Villarreal, περιμένουν στη σειρά να αμφισβητήσουν την ομάδα πρότυπο που χτίζει ο Mourinho. Ο πορτογάλος τεχνικός, δηλώνει ότι το καλύτερο για τη Real τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένας δυνατός αντίπαλος  και μια νίκη επί του οποίου, θα φέρει ξανά ψυχολογία και αυτοπεποίθηση πίσω στην ομάδα της Μαδρίτης. Το μεγάλο αρνητικό για τη βασίλισσα αποτελεί η απουσία του Gonzalo Higuain, ενός εξαιρετικού striker, ο οποίος μπορεί να απουσιάσει από την ομάδα για περίπου δύο μήνες. Πλήγμα για την επιθετική γραμμή της Real, η οποία θα αγωνίζεται πλέον με τον Benzema, γεγονός το οποίο επεσήμανε ο Jose στέλνοντας μηνύματα προς τον Jorge Valdano και τη διοίκηση της ομάδας.

Valencia CFΑντίπαλος της βασίλισσας στο σημερινό ντέρμπι είναι η ομάδα της Valencia. Οι νυχτερίδες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση γεγονός που καταδεικνύεται από τη φόρμα της ομάδας. Στα τελευταία έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα οι νυχτερίδες έχουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Επιπρόσθετα, μια προσεκτική ματιά στην εκτός έδρα φόρμα της, δείχνει ότι στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια η Valencia έχει υποστεί δύο ήττες, έχει νικήσει την Gijon και ήρθε ισόπαλη με τη Villarreal στο τοπικό ντέρμπι. Ο τεχνικός της ομάδας, Unai Emery, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν πρέπει φοβηθεί τους los merengues και ότι θα αγωνιστεί για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το βασικό line στην ασιατική αγορά βρίσκεται στο 3.25 με απόδοση που αγγίζει το 2, γεγονός που έχει μεγάλη πιθανότητα  να επαληθευτεί, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν μια ευρεία σε γκολ νίκη από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Real Madrid – Valencia
Over 3.25

1.97

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).