IniestaΩς παίκτης του στοιχήματος online, έχω μεγάλη αδυναμία σε παιχνίδια, στα οποία είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθήσω ωραίο ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα θα μπορώ να τοποθετήσω στοίχημα online σε αποδόσεις που βρίσκονται πάντα κοντά στο πεδίο των αγορών μου. Το παραπάνω για μένα είναι το ιδανικό που δυστυχώς δε συμβαίνει και πολύ συχνά. Σήμερα όμως υπάρχει το τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης μεταξύ της Espanyol και της Barcelona, το οποίο πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Espanyol FCΗ Espanyol υποδέχεται τη μεγάλη ομάδα της πόλης, Barcelona, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Primera Division. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι οπαδοί της γηπεδούχου ετοιμάζουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα για τον Andres Iniesta. Ο λόγος είναι η κίνηση του παίκτη της Barcelona στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου, να αφιερώσει το νικητήριο γκολ που χάρισε το τρόπαιο στην Ισπανία, στον αρχηγό της Espanyol , αγαπημένο παιδί της κερκίδας και συμπαίκτη του στις εθνικές ομάδες, Dani Jarque , ο οποίος έφυγε από καρδιακή προσβολή στις 8 Αυγούστου 2009. Ωστόσο, ο μέσος της Barcelona δήλωσε ότι αν και θα τον ευχαριστήσει η υποδοχή των οπαδών της Espanyol,  εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου θα κάνει τη δουλειά όσο καλύτερα μπορεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αναμένω ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις αντάξιο της εικόνας των ομάδων, οι οποίες αποδεδειγμένα παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Primera Division τη δεδομένη χρονική στιγμή.  Έδρα πρότυπο διαθέτει η Espanyol έχοντας το εκπληκτικό 7-0-0 με 12-2 συντελεστή τερμάτων, πιστοποιώντας τη φετινή της δύναμη. Φιγουράρει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Primera, μετά τις Barcelona και Real Madrid, έχοντας στα τελευταία δέκα παιχνίδια έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

FC BarcelonaΣτον αντίποδα τι να γράψει κανείς για τη μεγάλη ομάδα της πόλης. Η Barcelona αποτελεί την ομάδα της δεκαετίας, παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, κυριολεκτικά από άλλο πλανήτη. Στα δεκαπέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει δεκατρείς νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα έχοντας συντελεστή τερμάτων 46-8!! Η δε εκτός έδρας φόρμα της είναι εκπληκτική. Στο εντός έδρας 7-0-0 της Espanyol, έχει να επιδείξει το εκπληκτικό 7-0-0 εκτός έδρας, έχοντας πετύχει 24 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις 3! Ψεγάδι δεν μπορώ να βρω στην πρωτοπόρο του Ισπανικού πρωταθλήματος αλλά παρακολουθώντας αρκετές φορές τα πιτσιρίκια του Pochettino, σε συνδυασμό με την απόδοση του βασικού προσφερόμενου line, οδηγήθηκα στην αγορά της έδρας, πηγαίνοντας κόντρα, ίσως  στη μεγαλύτερη, ποιοτικότερη  και πιο εντυπωσιακή ομάδα του σύγχρονου ποδοσφαιρικού στερεώματος, γνωρίζοντας βέβαια το ρίσκο που εμπεριέχει η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Espanyol – Barcelona
Espanyol + 1.75

1.92

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).