C. AncelottiΚαταρχήν πριν προχωρήσω στα σημερινά μου προγνωστικά ποδοσφαίρου θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά, μιας και το παρόν αποτελεί το τελευταίο μου άρθρο – στοίχημα για το έτος 2010. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλά κέρδη με τη νέα χρονιά. Καλό θα ήταν να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, να δούμε τα λάθη που έχουμε κάνει, τα [intlink id=”19″ type=”category” /]συστήματα[/intlink] και τα αποτελέσματα αυτών που ακολουθήσαμε, να βάλουμε τις [intlink id=”2321″ type=”post”]προτεραιότητες[/intlink] και τους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Το στοίχημα με το οποίο κλείνω τη χρονιά είναι αυτό που αφορά στο παιχνίδι της Chelsea με την Bolton.

Ποιος το περίμενε ότι θα φτάσουμε στις ημέρες των Χριστουγέννων και η Bolton θα ταξίδευε στο Stamford Bridge για να αντιμετωπίσει το γίγαντα που ακούει στο όνομα Chelsea, διεκδικώντας το όνειρο για την τετράδα της Premier League. Αυτή είναι όμως η ομορφιά του Αγγλικού ποδοσφαίρου, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Οι Blues του Carlo Ancelotti, υποδέχονται τους Wanderers σε ένα παιχνίδι που εκτιμώ είναι πολύ κομβικό για τη μετέπειτα πορεία του συλλόγου αλλά και του ίδιου του τεχνικού της. Η ομάδα του Ancelotti προέρχεται από πολύ άσχημα αποτελέσματα και σήμερα θα επιζητήσει τη νίκη με σκοπό να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τα περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών έχουν στενέψει πολύ. Οι Blues έχουν καταφέρει να συλλέξουν μόνο τρεις βαθμούς το τελευταίο διάστημα, αφού μετράνε τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα έξι πρόσφατα παιχνίδια που έχουν δώσει στην κατηγορία. Το σίγουρο είναι ότι τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς ψυχολογίας τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την ομάδα του Abramovich. Η ήττα με 3-1 από την Arsenal ήταν το αποκορύφωμα της άσχημης πορείας που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα από την ομάδα της Chelsea. Βέβαια ο στόχος των μπλε δεν έχει διαφοροποιηθεί και ούτε έχει χαθεί αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν και σήμερα δεν αλλάξει κάτι, ή έχει ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα τότε πολλά θα πρέπει να γίνουν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο προπονητικό από τη νέα χρονιά.

Η Bolton από την μεριά της διανύει την καλύτερη περίοδο της, βρισκόμενη στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, παρουσιάζοντας σε κάθε αγώνα ένα ισχυρό και μαχητικό σύνολο. Επιπρόσθετα, η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του Owen Coyle, όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ καλή αφού σε σύνολο εννέα εκτός έδρας αγώνων έχει μόλις τρεις ήττες, δύο εξ αυτών με 1-0, δείχνοντας το πόσο δυσκολοκατάβλητη ομάδα είναι μακριά από το Reebok. Το κίνητρο των Trotters στο σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά δυνατό, αφού μια ενδεχόμενη νίκη τους θα τους οδηγήσει να κλείσουν τη χρονιά πάνω από την Chelsea στο βαθμολογικό πίνακα γεγονός που αποτελεί πρόκληση τόσο για τους παίκτες όσο και τον προπονητή τους.

Βασιζόμενος λοιπόν στην καλή εικόνα των Wanderers σε συνδυασμό με την άσχημη ψυχολογία αλλά και την εικόνα που βγάζουν οι Blues εντός του αγωνιστικού χώρου, αποφάσισα να ακροβατήσω στο τελευταίο προσωπικό μου στοίχημα για το 2010, κοντράροντας φανέλες, budget και ονόματα. Καλή χρονιά σε όλους.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ChelseaBolton

Bolton +1.75

1.84

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

4 Comments

  1. Eγώ θα έβαζα και scorer any time τους Lampard και Drogba. Ο πρώτος έχει πετύχει 8 γκολ κόντρα στην Bolton και ο δεύτερος 4 στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων!

  2. Πολύ σίγουρος είναι ο book για τη νίκη της Chelsea αλλάζοντας το βασικό line από το 1.5 στο 1.75. Για να δούμε τι θα βγάλει και το χορτάρι.

  3. Έκλεισε ωραία η χρονιά. Τελικό αποτέλεσμα 1-0.
    Πάντως ρε Ancelotti, κάνεις δύο αλλαγές στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού? Με ποιον έπαιζες με τη Barca?

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version