Έχοντας πάρει μέρος στο παρελθόν σε μια αμιγώς συνδρομητική ιστοσελίδα για το στοίχημα, γνώρισα από πρώτο χέρι τις τακτικές και φιλοσοφία που διέπει μια τέτοια ιστοσελίδα. Πρόκειται για μια μόνο βέβαια περίπτωση που ενδέχεται να μην είναι ο κανόνας, αλλά δεν είναι δυνατόν να παραβλέψω θριαμβευτικές ανακοινώσεις και ψευδείς ισχυρισμούς που συχνά υποστηρίζουν απλοί παίκτες του στοιχήματος ότι κάνουν συχνά συνδρομητικά sites. Οι συνδρομητικές στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν την ελπίδα στους παίκτες που νομίζουν ότι μόνο έτσι θα έχουν πρόσβαση σε [intlink id=”2229″ type=”post”]πολύτιμα μυστικά του στοιχήματος[/intlink]. Το σίγουρο είναι ότι τα όποια μυστικά έρχονται με κάποιο κόστος που αρκετές φορές θεωρείται υψηλό.

100-euro-anodosΜια συνδρομητική ιστοσελίδα συντηρείται από τις συνδρομές των πελατών της. Εάν περιοριστούν οι συνδρομές ή δεν προσελκύει νέους πελάτες αναπόφευκτα θα οδηγηθεί σε περικοπές και ενδεχομένως παύση της λειτουργίας της. Κύριος στόχος της λοιπόν είναι να εμφανίζεται όσο συχνότερα γίνεται στις οθόνες των πιθανών συνδρομητών της που δεν είναι άλλοι από παίκτες του στοιχήματος. Εκμεταλλευόμενοι το πάθος των παικτών για το χόμπι τους, διαφημίζουν τις μεγάλες επιτυχίες των προγνωστικών τους και τα σχεδόν καθημερινά τεράστια ταμεία που έκαναν οι συνεργάτες τους το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε αυτό είναι που ενδιαφέρει και έναν χαμένο παίκτη, να σταματήσει πια να χάνει στο στοίχημα. Δεν τον ενδιαφέρει γιατί χάνει στο στοίχημα, αλλά αναζητά έναν εύκολο τρόπο να βγάλει επιτέλους χρήματα από το χόμπι του. Διότι το στοίχημα πρώτα από όλα είναι ένα επικίνδυνο χόμπι που μπορεί να οδηγήσει και σε [intlink id=”2224″ type=”post”]απογοήτευση[/intlink] και κατάθλιψη.

Εάν έχει κάποιος ένα [intlink id=”1835″ type=”post”]κερδισμένο σύστημα[/intlink] είναι αυτομάτως υποψήφιος για ένα συνδρομητικό site στοιχήματος. Εάν μάλιστα είναι ικανός να διαφημίζει τη μέθοδό του με τέτοιο τρόπο, ώστε να φέρει νέους συνδρομητές στην ιστοσελίδα, τόσο το καλύτερο. Θυμηθείτε, δεν είναι ανάγκη τόσο να είναι κερδισμένο το σύστημά του, όσο το να καταφέρει να προσελκύει επισκέπτες στην ιστοσελίδα και να τους μετατρέπει σε συνδρομητές. Από εκεί και πέρα αρκεί να αποδίδει καλά το σύστημά του κάποιες μέρες για να γίνεται ακουστό το όνομά του. Καθώς είναι αναπόφευκτο πως κάποιες μέρες θα είναι οπωσδήποτε κακές – ακόμα και το καλύτερο σύστημα έχει [intlink id=”1345″ type=”post”]drawdown[/intlink] – το θέμα είναι εάν εκείνες οι μέρες θα περιληφθούν στο συνολικό ταμείο του tipster ή θα παρακαμφθούν. Υπάρχει ωστόσο και η τακτική της παραποίησης των προγνωστικών ή των αποδόσεων για την καλύτερη συνολική εικόνα του συστήματος.

enthousiasmos kosmos

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα των συνδρομητικών ιστοσελίδων είναι η θριαμβευτικές ανακοινώσεις για το συνολικό αριθμό συνδρομητών που αυτομάτως επιβεβαιώνει την επιτυχία των προγνωστικών. Δεκάδες, εκατοντάδες ή χιλιάδες συνδρομητές μπορούν να φέρουν άλλους τόσους μόνο και μόνο από την τάση του κόσμου να ακολουθούν όλους τους υπόλοιπους. Για να είναι τόσοι συνδρομητές σε αυτό το site, πρέπει να είναι καλό σκέφτονται μερικοί. Αλλά ακόμα κι ένας μικρός αριθμός συνδρομητών είναι δυνατόν να προσελκύσει κόσμο, καθώς θα σκεφτούν πως για να είναι τόσοι λίγοι οι συνδρομητές, σημαίνει ότι η ιστοσελίδα δεν είναι τόσο γνωστή κι έτσι θα είναι από τους λίγους «τυχερούς». Όταν βέβαια μετά μερικούς μήνες διαπιστώσει ο ίδιος ο συνδρομητής πως πλέον δεκαπλασιάστηκαν οι συνδρομητές, θα σκεφτεί και πάλι ευνοϊκά για την επιλογή του, που τώρα πια το επιβεβαιώνουν οι πολλοί παίκτες που τον ακολούθησαν. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να ερμηνευτεί αρνητικά ο οποιοσδήποτε αριθμός συνδρομητών που αναφέρεται. Τώρα όσον αφορά εάν ο αριθμός των συνδρομητών είναι πραγματικός, θα σας παραπέμψω στο σχετικό άρθρο περί [intlink id=”2234″ type=”post”]Ταμείων και Ψεμάτων των Στοιχηματικών Σελίδων[/intlink].

Χωρίς να βάζουμε όλα τα συνδρομητικά στοιχηματικά sites στο ίδιο τσουβάλι, η αλήθεια είναι ότι η προσωπική μου άποψη δεν είναι και η καλύτερη όπως ενδεχομένως φάνηκε από τα παραπάνω. Αρκεί να αναρωτηθούμε γιατί κάποιος που έχει ένα κερδισμένο σύστημα θα κάτσει να συμμετέχει ή να δημιουργήσει μια συνδρομητική υπηρεσία, όταν ο απλός διπλασιασμός των πονταρισμάτων του θα ισοδυναμεί με το πιθανό προβλεπόμενο κέρδος από τους συνδρομητές. Χώρια φυσικά την έκθεση που θα έχει ο ίδιος απέναντι στους παίκτες του στοιχήματος και την ψυχολογική πίεση που θα δημιουργήσει η προσέκλυση ενδιαφέροντος στο πρόσωπό του. Από την άλλη βέβαια κάποιοι αναζητούν τη φήμη και τη δόξα περισσότερο από το χρήμα.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.