Σύμφωνα με τις δικές της φιλοδοξίες, η αυτοπεποίθηση είναι σε χαμηλά επίπεδα στην Chelsea. Ποιος ο καλύτερος τρόπος για να ανακτήσει την χαμένη της ψυχολογία σε ένα γήπεδο όπου είναι αήττητη εδώ και 13 χρόνια; Το ματς στο Reebok Stadium με την Bolton προσφέρει ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Το ότι οι πρωταθλητές έχασαν για τα καλά τη φόρμα τους από τον Οκτώβριο κι έπειτα, είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές. Πέντε ήττες στην Premier League, μόλις 13 μαζεμένοι βαθμοί από τους πιθανούς 36, μόνο δυο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια. Η επικράτηση 2-0 επί της Blackburn την περασμένη εβδομάδα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μια νίκη στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να είναι και λόγος για πανηγυρισμούς.

Τα καλά νέα για τους οπαδούς των Blues είναι πως ταξιδεύουν στο Bolton έχοντας 12 νίκες στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις τους με το σύλλογο του Lancashire και καμία ήττα. Δεκατέσσερα γκολ έχουν σημειώσει και μάλιστα χωρίς να πάρουν καμία απάντηση στα επτά πιο πρόσφατα ταξίδια στο Reebok, συμπεριλαμβανομένου του θριάμβου 4-0 στην πιο πρόσφατη επίσκεψή τους εκεί, το 2009!

Η Bolton, εν τω μεταξύ, φαίνεται πως περνάει την δική της κρίση αυτοπεποίθησης. Οι παίκτες του Owen Coyle ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη στην Premier League μέσα στο 2011, μια κατάσταση που άρχισε από την ήττα 1-0 στο Stamford Bridge στην αντίστοιχη αναμέτρηση του Δεκεμβρίου.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο μετά το θάνατο του θρύλου του συλλόγου, Nat Lofthouse, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Κυριακή. Οι αρχηγοί Kevin Davies και John Terry θα κρατάνε από μια ανθοδέσμη σε ένδειξη σεβασμού για έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε σε περισσότερα από 500 παιχνίδια και σκόραρε 285 φορές για τους Trotters από το 1946 ως το 1960! Μάλιστα, ο Terry ήταν αυτός που τον Δεκέμβριο του 2003 με… αυτογκόλ είχε χαρίσει στην Bolton την τελευταία της νίκη.

Αυτό, όμως, δεν θα εμποδίσει την Chelsea να περάσει νικηφόρα, για μια ακόμα φορά από το Reebok. Η Bolton δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κόντρας τους Blues. Εάν, μάλιστα, ο Frank Lampard καταφέρει να ξεπεράσει τον μικροτραυματισμό του, θα μπορέσει να διευρύνει την παράδοση που έχει απέναντι στους Trotters: Εχει πετύχει επτά γκολ στις τελευταίες 11 εμφανίσεις κόντρα στην Bolton!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Bolton – Chelsea 2

1.60

Frank Lampard        Να σκοράρει στο παιχνίδι

6.50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version