ac-milan-logoΟι Rossoneri θα πρέπει να τα φέρουν εις πέρας σε μια από τις πλέον δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Serie A, καθώς ταξιδεύουν στη Σικελία για να αντιμετωπίσουν την Catania.

Η Catania διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στη Serie A, καθώς ο σύλλογος της Σικελίας έχει αποδείξει ξανά και ξανά πως είναι μια ανταγωνιστικότατη ομάδα στην έδρα της. Μέχρι στιγμής, οι Etnei έχουν ηττηθεί μόλις δυο φορές στο Stadio Angelo Massimino, από τις Juventus και Inter. Ωστόσο, τα άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματα, τους έχουν φέρει στην 16η θέση με 22 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα, η ομάδα του Diego Simeone ακόμα να κερδίσει μέσα στο 2011, έχοντας χάσει τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις της στη Serie A ενώ αποκλείστηκε και από το Coppa Italia, με το 2-0 από τη Juventus στο Τορίνο. Και η αναμέτρηση με την Milan έρχεται στη χειρότερη στιγμή για τους παίκτες του Simeone, καθώς οι Rossoneri έχουν πετάξει αρκετούς βαθμούς εσχάτως ενώ θα θέλουν να πάρουν και ρεβάνς για το 1-1 στο San Siro στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου τον Σεπτέμβριο.

Η Milan απέτυχε να κερδίσει τις Udinese και Lecce, επιτρέποντας τις άλλες διεκδικήτριες να πλησιάσουν στην κορυφή, αλλά η ομάδα του Massimiliano Allegri επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Cesena για το Scudetto και το 2-1 επί της Sampdoria για το Coppa Italia μέσα στην Γένοβα. Εχοντας συμπληρώσει έξι αγώνες χωρίς ήττα μέσα στο 2011, οι Rossoneri έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν πως θα περάσουν νικηφόρα από το Stadio Angelo Massimino.

Το κακό είναι πως οι Boateng, Inzaghi, Zambrotta, Amelia, Pirlo, Jankulovski, Nesta, Gattuso, Seedorf, Flamini, Strasser και Abate είναι τραυματίες και θα χάσουν το ταξίδι στη Σικελία. Οι πολλές ελλείψεις της Milan, δείχνουν το δρόμο για τα προγνωστικά.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Catania – Milan         under 2,5

1.78

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version