Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και πάντα με υγεία. Μπορεί να ακούγεται χιλιοειπωμένο αλλά η υγεία αποτελεί το μοναδικό αγαθό, το οποίο παραμένει ως η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να εκπληρώσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας. Εύχομαι τέλος τη νέα χρονιά να έχουμε γίνει σοφότεροι και πιο έμπειροι με σκοπό τη συνέχιση του αγώνα μας στη δύσκολη στοιχηματική αρένα.

Από εχθές και για τις επόμενες ημέρες ξεκίνησε η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, πλην του νησιού όπου ο κόσμος του ποδοσφαίρου έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα γήπεδα, με την Ισπανία να έχει κάνει ποδαρικό για το 2011. Προσωπικά θα κρατήσω στάση αναμονής ειδικά τώρα στην αρχή αφού δεν γνωρίζω πόσο έχει επηρεαστεί η κάθε ομάδα από τη διακοπή. Γνωρίζω επιπρόσθετα ότι οι επόμενοι δύο μήνες είναι μήνες ανακατατάξεων για τις ομάδες, οι οποίες κάνουν αλλαγές στα ρόστερ  τους, με τη μεταγραφική περίοδο να έχει είδη ξεκινήσει και αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Τη δυσκολία της ημέρας μπορεί κάποιος να την παρατηρήσει και από το γεγονός των κινήσεων των ασιατικών όσον αφορά τους σημερινούς αγώνες της Primera Division. Ενώ οι αποδόσεις που εμφανίστηκαν ήταν αποδόσεις προ Χριστουγέννων, παρατηρώ ότι οι bookmakers αλλάζουν συνεχώς τα lines, με σκοπό είτε την προσέλκυση παικτών είτε την ανακατανομή του ρίσκου τους, είτε την προσαρμογή τους με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα.

Στο παιχνίδι της Real Madrid με την ανεβασμένη Getafe ενώ το line άνοιξε στο 1.5, αυτή τη στιγμή δίδεται στο 1.25, ενώ παρόμοιες αλλαγές παρατηρούνται στο σύνολο των αγώνων, μείωση των handicaps κατά 0.25 στα φαινομενικά φαβορί πλην του παιχνιδιού της Real Zaragoza με τη Real Sociedad, όπου το line παραμένει στο 0.25. Τέλος η σημαντικότερη αλλαγή έχει παρατηρηθεί στο παιχνίδι της Atletico Madrid, η οποία υποδέχεται τη Racing Santander, όπου ενώ το line άνοιξε στο 1.25, βρίσκεται αυτή την ώρα στο 0.75. Η προαναφερθείσα πτώση ήταν αναμενόμενη για εμένα προσωπικά μιας και το αρχικό line παραήταν υπερβολικό απέναντι σε μία ομάδα σαν την Racing Santander, η οποία σημειωτέον έχει μηδέν παθητικό στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Δύσκολο λοιπόν το σημερινό πρόγραμμα με το προσωπικό μου παιχνίδι να διαμορφώνεται κατά πάσα πιθανότητα πριν την έναρξη των αγώνων. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και φυσικά καλή στοιχηματική χρονιά.

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version