Paul Lambert - CardiffΜια από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα της Championship, είναι αυτή μεταξύ της Norwich και της Cardiff στο Carrow Road. Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που διεκδικούν, τουλάχιστον, μια θέση στα play off και δίνουν ευκαιρίες για προγνωστικά και στοιχηματισμό.

Η δεύτερη και η τρίτη ομάδα της Championship κοντράρονται στο Carrow Road, όπου η Cardiff έχει ηττηθεί στις έξι από τις επτά τελευταίες επισκέψεις της εκεί και έχει κερδίσει μόλις δύο φορές στην ιστορία της. Ακόμα μια ήττα εκεί το Σάββατο, θα φέρει τη Norwich πιο πάνω στη βαθμολογία, αν και οι η Cardiff είναι για την ώρα πιο ψηλά λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Η Cardiff έχει κερδίσει μόλις δύο από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και ο προπονητής Dave Jones νιώθει την πίεση να αυξάνεται συνεχώς. Ο προπονητής των Canaries, Paul Lambert, από την άλλη, βλέπει τη φήμη του να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, καθώς η ομάδα του διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την άνοδο. Και το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του, θα θέλουν να χαρίσουν στον Lambert την 100η νίκη της επαγγελματικής του καριέρας.

Με τον Craig Bellamy και τον Αγγλο διεθνή Jay Bothroyd στο σύλλογο, η επιθετική δύναμη της Cardiff έχει αποδειχθεί. Και το σίγουρο είναι πως χρειάζεται τη γραμμή πυρός σε καλή ημέρα, καθώς οι Bluebirds ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν παιχνίδι χωρίς να έχουν σημειώσει τουλάχιστον δυο γκολ! Κι ενώ οι επιθετικοί της Cardiff είναι αυτή που έχει πάρει πάνω της τους προβολείς, η Norwich αργά αλλά σταθερά συνεχίζει να σκοράρει σε μόνιμη βάση. Ο σύλλογος της East Anglian έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια του και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις σε τρία παιχνίδια τη φετινή σεζόν!

Επιπλέον, η Norwich έχει δείξει πως δεν παρατάει τα παιχνίδια της, καθώς έχει σημειώσει πέντε γκολ – τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Championship – στις καθυστερήσεις των αγώνων της. Και από την άλλη, η Cardiff έχει σκοράρει και στα έξι εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει με ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Norwich – Cardiff Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες

1.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).