superleagueΓιορτές τέλος, ξεκουραστήκαμε όσο μπορούσαμε, αδειάσαμε το μυαλό μας, βάλαμε δύο τρία κιλά από τις διατροφικές βόμβες που επιβάλλεται να καταναλώσει κάποιος κατά τη διάρκεια των γιορτών και πλέον επιστρέφουμε για τη συνέχιση του αγώνα. Ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική της Super League και τα παιχνίδια τα οποία με ενδιαφέρον προσωπικά είναι αυτά του Ηρακλή με τον Ατρόμητο και του Πανιωνίου με την Ξάνθη. Παιχνίδια υψηλού στοιχηματικού ρίσκου που εμπεριέχουν όμως αποδόσεις άξιες για τοποθέτηση χρημάτων.

Στη Νέα Σμύρνη ο προτελευταίος της κατηγορίας Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη σε ένα παιχνίδι το οποίο δείχνει ότι θα κρίνει κατά πολύ την πορεία των γηπεδούχων στην κατηγορία. Οι πάνθηρες τις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να μη παρουσιάζουν καμία θεαματική βελτίωση όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τομέα αλλά τουλάχιστον παρουσιάζονται σοβαροί, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο κάθε παιχνίδι που δίνουν. Panionios FCΑποτέλεσμα των παραπάνω είναι η συγκέντρωση τριών βαθμών σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα χωρίς ήττα. Βέβαια το πρόβλημα του Πανιωνίου παραμένει το σκοράρισμα με μόλις εννέα γκολ στο πρωτάθλημα, τρία εκ των οποίων στην έδρα του. Στη συνέχεια του σημερινού αγώνα ο Πανιώνιος ταξιδεύει σε Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη και εν συνεχεία τον Παναθηναϊκό. Το προαναφερθέν δείχνει ότι το σημερινό παιχνίδι αποτελεί αγώνα υψίστης σημασία για τους νεοσμυρνιώτες, αν θέλουν φυσικά να μη βυθιστεί η ομάδα τους και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, αποχαιρετώντας πρόωρα την κατηγορία. Βέβαια η αντίπαλός του η Ξάνθη δεν αφήνει περιθώρια στους πάνθηρες για ένα εύκολο απόγευμα. Κάθε άλλο μάλιστα. Οι Ξανθιώτες παραμένουν οι τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος μετά από τους δύο μεγάλους, καθώς στις τελευταίους οκτώ αγώνες τους έχουν μόλις μία ήττα και αυτή από τον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η βαθμολογική άνεση που έχουν εκτιμώ ότι θα τους ωθήσει να αγωνιστούν για τη μη ήττα και ίσως αυτό το «πληρώσουν».

Atromitos FCΤο άλλο παιχνίδι που έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυτό του Ηρακλή με τον Ατρόμητο. Δύο ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά και στόχους για το πρωτάθλημα. Και οι δύο παράγουν ποδόσφαιρο αμφιβόλου ποιότητας, χωρίς φαντασία και που δε μπορεί να χαρακτηριστεί ελκυστικό από τον ουδέτερο ποδοσφαιρόφιλο. Επιπρόσθετα και οι δύο ομάδες έχουν ένα και μοναδικό στόχο, αυτόν της αποφυγής του υποβιβασμού. Ο γηραιός έχει καταφέρει μόλις μία νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές παρουσιάζοντας στα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε, ένα ανύπαρκτο ποδοσφαιρικό θέαμα. Από την άλλη η ομάδα των Αθηνών, παίζοντας συνετά και συγκεντρωμένα στα περισσότερα από τα παιχνίδια της, κατάφερε να συλλέξει εννέα βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι η ομάδα του Δώνη έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας. Το line για το παιχνίδι βρίσκεται στο 0.25 σε απόδοση ικανοποιητική σε συνάρτηση με αυτό που έχω δει από τις δύο ομάδες και έχοντας περισσότερο εμπιστοσύνη στην προπονητική ικανότητα του Δώνη στο να «κλέβει» αποτελέσματα, οδηγούμε προς τη μη ήττα των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ηρακλής – Ατρόμητος

Ατρόμητος +0.25

1.79

Πανιώνιος – Ξάνθη

Πανιώνιος

2.10

Under 1.5

2.50

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).