Babtista J.Πληροφορικά εχθές ότι τελικά η Liverpool κατάφερε να εντάξει στις τάξεις της τον Luis Suarez από τον Ajax, έναντι 23.000.000 λιρών . Η είδηση σίγουρα είναι πολύ σημαντική αλλά παράλληλα μου έκανε μεγάλη εντύπωση μιας και προσωπικά εκτιμώ ότι είναι μια παντελώς άχρηστη μεταγραφή. Και αυτό γιατί αν κάποιος παρακολουθήσει τη φετινή Liverpool θα αντιληφτεί ότι η ομάδα πάσχει στο κομμάτι που καλείται άμυνα και όχι επίθεση. Η είδηση αυτή με βάζει σε υποψίες για το μέλλον του Torres στους κόκκινους. Τι είναι ο άνθρωπος όμως; Για Ισπανία ήθελα να γράψω και έφτασα στο νησί.

Malaga FCΣπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος, ένα εκ των οποίων είναι της Malaga με την Real Zaragoza. Παρακολούθησα τη Malaga στο τελευταίο της παιχνίδι (και όχι μόνο) που έδωσε στο Mestalla και ομολογώ ότι πλέον η ομάδα άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Οι μεταγραφές που έχει κάνει η διοίκηση μπορεί να μην έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρις στιγμής, αλλά πλέον υπάρχουν σημάδια που καθιστούν την ομάδα του Pellegrini ως υποψήφια προς τη σωτηρία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Primera Division. Στο παιχνίδι με τις νυχτερίδες μπορεί να μη κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό αλλά η ομάδα του Manuel έπαιξε με πάθος, εξυπνάδα αλλά και με εννέα παίκτες, γεγονός το οποίο και την ανάγκασε σε ήττα με το εντυπωσιακό 4-3. Ωστόσο, σήμερα οι άπαντες γνωρίζουν ότι υπάρχει μοναδική ευκαιρία να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με μια νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που αν μη τι άλλο είναι στα μέτρα τους.

Real Zaragoza FCΗ αντίπαλος της, Real Zaragoza, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, γεγονός που πιστοποιείται από τις τρεις νίκες και τη μία ήττα στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Ωστόσο η ομάδα Javier Aguirre παρουσιάζει ένα σημαντικό πρόβλημα, όταν αυτή αγωνίζεται μακριά από την έδρα της και αυτό έχει να κάνει με τη σχέση των παικτών με τα δίχτυα των αντίπαλων ομάδων. Και εξηγώ. Μπορεί η Zaragoza να έχει καταφέρει να πάρει πέντε ισοπαλίες στα εννέα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε αλλά η επιθετική της επίδοση είναι άκρως απελπιστική. Τέσσερα γκολ έχει επιτύχει η επιθετική της γραμμή σε εννέα παιχνίδια εκτός έδρας, γεγονός που αν συνεχιστεί καθιστά το έργο της ομάδας του Javier μέσα στο Estadio La Rosaleda πολύ δύσκολο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Malaga – Real Zaragoza
Malaga

1.90

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).