Sevilla FCΣήμερα ξεκινάει το Paulista στη Βραζιλία αλλά προς το παρόν θα μείνω αμέτοχος, αφήνοντας κάποια παιχνίδια να εξελιχθούν για να μπορέσω να πάρω μια γεύση ως προς την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Αμέτοχος όμως δε θα μείνω στο βραδινό παιχνίδι που διεξάγεται στο Estadio Ramón Sánchez Pizjuán μεταξύ της Sevilla και της Espanyol, για τη 19η αγωνιστική της Primera Division.

Η ομάδα από την Ανδαλουσία  φέτος δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει την πορεία των πρόσφατων χρόνων, παρουσιάζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της αλλά και πολύ μεγάλες αδυναμίες, οι οποίες τις έχουν στοιχήσει. Αν κάποιος μου προέβλεπε ότι η Sevilla που διαθέτει παίκτες μεγάλης αξίας, όπως οι Luis Fabiano, Jesus Navas, Kanoute, Negredo, θα έκανε πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με το κλείσιμο της χρονιάς, θα τον περνούσα για τρελό. Και όμως ο τελευταίος μήνας του χρόνου ήταν εφιαλτικός, μιας και η Sevilla ηττήθηκε πέντε συνεχόμενες φορές ακόμα και από ομάδες ποιοτικά χειρότερες. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάποιο μικρό άλλοθι για την ομάδα του Manzano, αφού το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές απουσίες, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να παρουσιαστεί πλήρης σχεδόν σε κανένα παιχνίδι της. Πάντως στο παιχνίδι που διεξήχθη μεσοβδόμαδα για το Copa del Rey, έδειξε χαρακτήρα και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 3-3 από την εξαιρετική φετινή Villarreal. Από ότι όλα δείχνουν ο Manzano σήμερα θα έχει στα χέρια του όλο το πρωτοκλασάτο υλικό της ομάδας με αποτέλεσμα να του λύνονται τα χέρια και έτσι θα μπορέσει να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει με σκοπό την επίτευξη της νίκης. Μιας νίκης που θα οδηγήσει τους los Nervionenses πιο κοντά στο διαφαινόμενο φετινό τους στόχο, την κατάληψη της 4η θέσης της Primera Division.

Espanyol FCΩστόσο, το έργο των γηπεδούχων δε θα είναι και τόσο εύκολο, αφού απέναντί τους θα έχουν την Espanyol, η οποία παράγει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κάνει καταπληκτική πορεία στο τρέχον πρωτάθλημα βρισκόμενη στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια οι los Periquitos έχουν δύο μεγάλα μειονεκτήματα όσον αφορά στην παρούσα αναμέτρηση. Το πρώτο είναι διαχρονικό και έχει να κάνει με το όχι και τόσο καλό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του Mauricio Pochettino όταν βρίσκεται μακριά από τη Βαρκελώνη, έχοντας έξι ήττες σε εννέα παιχνίδια με αρνητικό συντελεστή τερμάτων 6-17. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Pablo Osvaldo, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου δύο μήνες. Ωστόσο, τα παραπάνω δεν αποτελούν λόγο ή σημάδι ότι οι  los Nervionenses θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους καταλανούς.

Εκτιμώντας ότι η Espanyol θα καταφέρει να βρει δίχτυα μέσα στο Pizjuán, θα κυνηγήσω το στοίχημα σε γκολ, το οποίο και βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Sevilla – Espanyol

Over 2.5

2.00

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).