Kenny DalglishΌταν ο Kenny Dalglish ήταν για τελευταία φορά στον πάγκο της Liverpool, η Blackpool ήταν στην παλιά Δ’ Κατηγορία – τώρα οι δυο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στους 25 βαθμούς! Και κοντράρονται σε εξ αναβολής παιχνίδι που προσφέρει ευκαιρίες για προγνωστικά.

Ο Kenny Dalglish θα βρει σίγουρα πάρα πολλές διαφορές σε σχέση με το τελευταίο πέρασμά του από τους Reds, ωστόσο η ψυχωμένη εμφάνιση στην ήττα 1-0 από τη Manchester United για το Κύπελλο, δίνει ελπίδες στους οπαδούς της Liverpool πως ο «King Kenny» έχει ακόμα το μαγικό ραβδί!

Εχοντας αποχωρήσει ηττημένη – αλλά όχι και με αποδοκιμασίες – από το μεγαλύτερο γήπεδο της Premier League, ο Dalglish τώρα πηγαίνει την ομάδα του στο μικρότερο, το Bloomfield Road, σε αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Boxing Day, αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρού. Κι όσο κι αν φαίνεται περίεργο, οι Reds έχουν μόλις μια εκτός έδρας νίκη και απέχουν μόνο τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Blackpool, που επίσης αποκλείστηκε από το FA Cup το Σαββατοκύριακο, έχει το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα: η εντός έδρας φόρμα της είναι η χειρότερη στην Premier League. Ο Ian Holloway περιέγραψε τον Dalglish ως «τον απόλυτο ήρωά του», αλλά σίγουρα θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχουν οι Seasiders το νταμπλ, έχοντας κερδίσει ήδη στο Anfield νωρίτερα στη σεζόν. Ένα αποτέλεσμα που συνέβαλε στην εσπευσμένη αποχώρηση του Roy Hodgson από τον πάγκο της Liverpool.

Πού θα σταθούμε στα προγνωστικά μας; Στο ότι η Blackpool έχει σκοράρει και έχει δεχθεί γκολ σε κάθε ένα από τα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος στο Bloomfield Road τη φετινή σεζόν. Εάν σκοράρει και δεχτεί γκολ και σε αυτό το παιχνίδι, θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που κάνει κάτι τέτοιο στα οκτώ πρώτα ματς της σεζόν και η πρώτη που «κατορθώνει» κάτι αντίστοιχο στην μεγάλη κατηγορία έπειτα από 21 χρόνια και τη Southampton (οκτώ αγώνες) τη σεζόν 1989/90.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Blackpool – Liverpool           Να σκοράρουν και οι δυο

1.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).