Valencia CFΟι «Los Che» θα προσπαθήσουν να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, παίρνοντας τη νίκη επί των «Verdiblancos». Κοινώς, η Valencia ταξίδεψε στο Campos de Sport El Sardinero για να κερδίσει την Racing de Santander κι εμείς έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για προγνωστικά.

Πέντε αγώνες χωρίς νίκη και η Racing Santander έγινε μια ομάδα που πολύ γρήγορα βρέθηκε ξανά στην καρδιά της μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στην άλλη πλευρά του βαθμολογικού πίνακα, η Valencia σημείωσε μια σειρά από δύσκολες νίκες και διατηρείται σε θέσεις Champions League. Οι «Los Che» φιλοδοξούν να προσθέσουν κι άλλη μιζέρια στους γηπεδούχους το βράδυ της Δευτέρας.

Η αλήθεια είναι πως από την έναρξη της σεζόν οι «Verdiblancos» μάχονται για να παραμείνουν στην κατηγορία. Και το σίγουρο είναι πως το πρόγραμμα δεν έχει ευνοήσει καθόλου την ομάδα του Miguel Angel Portugal, η οποία στο ξεκίνημα του α’ και β’ γύρου βρίσκεται να αντιμετωπίζει τις κορυφαίες ομάδες. Το 3-0 από την Barcelona στο Camp Nou ήταν αναμενόμενο για τους Racinguistas που εξακολουθούν να έχουν άγχος για το μέλλον τους, παρά την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου από τον Ινδό επιχειρηματία Syed Ali Ashan.

Η Valencia, από την άλλη, έχει γίνει εσχάτως μια ομάδα που… ειδικεύεται στο πώς να σκοράρει στο τελευταίο 10λεπτο των αγώνων της. Σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχει σημειώσει καθοριστικά γκολ. Μάλιστα, αυτά κόντρα σε Real Sociedad, Espanyol και Malaga έδωσαν και τρεις βαθμούς! Η ομάδα του Unai Emery δεν παίζει τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά στο κάτω κάτω, τα αποτελέσματα μετράνε.

Στα αγωνιστικά, ο Pablo Pinillos επιστρέφει για τη Santander έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών στο γόνατο. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Oscar Serrano και Papa Kouli Diop παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Pedro Munitis θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Από την άλλη, ο Juan Mata δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Valencia καθώς έχει ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο. Οι David Albelda, Vicente Rodriguez, Miguel Moya και Cesar Sanchez συνεχίζουν να απουσιάζουν.

Η… συνήθεια της Valencia, μας δείχνει το δρόμο για τα προγνωστικά.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

SantanderValencia Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες

1.80

Γκολ μεταξύ 76-90

1.95

Ομάδα που θα βάλει το τελευταίο γκολ Valencia

1.72

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).