everton-logoΜε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, η επιστροφή του Kenny Dalglish στη Liverpool απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ονειρεμένη και σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενε η Kop, όταν ανακοινωνόταν η πρόσληψή του την περασμένη εβδομάδα. Απομένει να φανεί εάν η δύναμη του Anfield θα «μιλήσει» ξανά σε ένα ντέρμπι του Merseyside βοηθώντας μας στα προγνωστικά.

Με το πρώτο του παιχνίδι άμα την ανάληψη των καθηκόντων του έπειτα από πολλά χρόνια να είναι αυτό κόντρα στη Manchester United και το πρώτο εντός έδρας να είναι η επίσκεψη της Everton στο Anfield, o Kenny Dalglish σίγουρα δεν ευχόταν για ένα πιο δύσκολο ξεκίνημα. Και η ήττα μεσοβδόμαδα από την Blackpool εκτός έδρας, έκανε τα πράγματα χειρότερα. Τα τρία τελευταία παιχνίδια του Dalglish στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο της Liverpool ήταν όλα εναντίον της Everton – τώρα θα πρέπει να ενθαρρύνει τους παίκτες του να μην επιτρέψουν τους Toffees να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Anfield σε αυτό τον αιώνα και να μην κάνουν το πρώτο νταμπλ επί των Reds από την περίοδο 1984/85!

Ο στόχος της Liverpool γίνεται ακόμα πιο μακρινός εν τη απουσία του τιμωρημένου αρχηγού Steven Gerrard, αν και το γκολ του Fernando Torres μεσοβδόμαδα έδωσε λόγο έστω και για μια αχτίδα ελπίδας. Αλλά και η Everton θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη και πρώτο σκόρερ της, τον Tim Cahill, ο οποίος είναι μεταπολεμικά ο πλέον πετυχημένος παίκτης των Toffees στα ντέρμπι, αλλά που βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική Αυστραλίας για το Κύπελλο Ασίας. Με τους Blues να δυσκολεύονται να πετύχουν γκολ στο πρωτάθλημα, σίγουρα θα λείψει, αν και ο προπονητής David Moyes θα ελπίζει πως τα πέντε γκολ κόντρα στη Scunthorpe στο FA Cup ήταν ένα σημάδι ότι οι επιθετικοί του βρίσκουν τη φόρμα τους.

Εάν συμβεί αυτό, τότε ο Moyes θα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει κάτι που ποτέ δεν κατάφερε στις οκτώ προηγούμενες προσπάθειές του – μια νίκη στο Anfield – ένα αποτέλεσμα που θα «θάψει» ακόμα περισσότερο το όνειρο του Dalglish. Οι απουσίες δύο βασικότατων παικτών σε συνδυασμό με το ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Premier League στο Anfield έχουν σημειωθεί μόλις τέσσερα γκολ, οδηγούν το παιχνίδι προς το under.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Liverpool – Everton  under 2,5

1.727

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).