Fernando Torres ChelseaΑπό ίνδαλμα του Kop, σε αποδιοπομπαίο τράγο… Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου, θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τα μπλε για να παίξει κόντρα στα, αγαπημένα του μέχρι πριν λίγες ημέρες, κόκκινα. Τι καλύτερη ευκαιρία για προγνωστικά…

Ο Fernando Torres έκανε λόγο για παιχνίδι της μοίρας και πεπρωμένο, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί στο σύλλογο του Merseyside που χαρακτηρίζουν την μεταγραφή του ως μια κίνηση προδοσίας! Γι’ αυτό και η φανέλα του με το Νο.9 καιγόταν στους δρόμους, όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών το βράδυ της Δευτέρας. Και όλα αυτά προτού το νέο αστέρι της Chelsea αρχίσει την επίθεσή του στη Liverpool, λέγοντας πως πλέον βρίσκεται σε ένα σύλλογο κορυφαίας κλάσης!

abramovich-chelseaΟ Torres έκανε λόγο για την ανάγκη του να αγωνιστεί στο Champions League, Κάτι που η Chelsea είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα του προσφέρει και αυτή, αλλά και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Chelsea, Roman Abramovic, πιστεύει ξεκάθαρα πως ο «El Nino», ή αλλιώς «the Kid», μπορεί να γίνει ο άνθρωπος που θα αναγεννήσει τις ελπίδες του συλλόγου του Λονδίνου για κατάκτηση της Premier League και του Champions League.

Η Liverpool είναι πάντως στα καλύτερά της από τότε που ο Torres είχε πετύχει δύο γκολ κόντρα στην Chelsea πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική της νίκη στις αρχές του Νοέμβρη και ο σύλλογος του Merseyside έχει αποκτήσει με τη σειρά του παίκτες που είναι ικανοί να πάρουν την θέση του πρώην βασιλιά του Kop. Κι ενώ ο αξίας 35 εκ. λιρών Andy Carroll θα πρέπει να περιμένει ακόμα προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του, ο έτερος νεοαποκτηθείς επιθετικός Luis Suarez χρειάστηκε μόλις 16 λεπτά προκειμένου να ανοίξει το λογαριασμό του για τη Liverpool στην εντός έδρας νίκη της Τετάρτης επί της Stoke.

Ακριβώς τόσα λεπτά είχε χρειαστεί και ο Torres για να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο Anfield, συμπτωματικά απέναντι στους νυν εργοδότες του! Ηταν το πρώτο από τα επτά γκολ που σημείωσε σε οκτώ εμφανίσεις κόντρα στην Chelsea. Εάν οι πιστοί του Stamford Bridge δεν τον έχουν ήδη συγχωρήσει, ένα γκολ και οι τρεις βαθμοί κόντρα στην παλιά του ομάδα την Κυριακή, θα κάνουν τη δουλειά…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Fernando Torres Να σκοράρει στο παιχνίδι

2.20

Luis Suarez Να σκοράρει στο παιχνίδι

3.50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).