Τις μεγαλύτερες νίκες σημείωσε χθες το σύστημα ποδοσφαίρου που βασίζεται στα νευρωνικά δίκτυα, προβλέποντας τις μη νίκες των Genk (1.30) και Roma (1.27). Με 18 στα 24 κερδισμένα στοιχήματα για τη χθεσινή μέρα το κέρδος ξεπέρασε τα 10 στοιχήματα (units, μονάδες) με σταθερό ποντάρισμα, ενώ ξεχώρισαν επίσης τα κατά/lay στοιχήματα της Parma (1.67), της Udinese (1.60) και της Notts County (1.77). Συνεχίζεται η υπεραπόδοση του συστήματος από την έναρξη της εφαρμογής του με πραγματικά χρήματα, έχοντας συνολικά κέρδη 28 στοιχήματα σε 219 αγώνες, σχεδόν 15% δηλαδή.

grafima-excel-apodosi-systimaΣτο διπλανό γράφημα φαίνεται η πορεία της απόδοσης του συστήματος, στο οποίο τα στοιχήματα προκύπτουν μέσω της εφαρμογής νευρωνικών δικτύων σε στατιστικά μεγέθη των ομάδων ποδοσφαίρου. Από τη στιγμή της παρακολούθησης του συστήματος στο Excel, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 800 στοιχήματα – τα τελευταία 219 τοποθετήθηκαν στην Betfair – με το συνολικό κέρδος να ξεπερνάει τις 50 μονάδες, ρισκάροντας 1 μονάδα ανά επιλογή. Προς το παρόν, το ποσοστό σωστών προβλέψεων αγγίζει το 67% με μέσο όρο απόδοσης ανά στοίχημα 1.66. Κατ’ επέκταση το αναμενόμενο κέρδος ανά στοίχημα με αυτά τα δεδομένα είναι 11%, μέγεθος τεράστιο και οπωσδήποτε λόγω του μικρού σχετικά δείγματος. Τα νούμερα είναι ακόμα μεγαλύτερα στην πράξη, αφού τα τελευταία 219 στοιχήματα που τοποθετήθηκαν, έτυχε να ακολουθήσουν τη θετική διακύμανση. Είναι σίγουρο πως θα υπάρξει διόρθωση στο μέλλον.

Όσον αφορά το μέγεθος του δείγματος που πρέπει να καταγραφεί, αυτό ανέρχεται στους 1.400 αγώνες ποδοσφαίρου για να έχουμε 95% σιγουριά στα παραπάνω στατιστικά νούμερα, ενώ με 3.150 συνολικά στοιχήματα το διάστημα εμπιστοσύνης σκαρφαλώνει στο 99%. Εάν μάλιστα λάβουμε υπόψη μόνο τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν τις τελευταίες 10 μέρες, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι το σημείο που θα υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύστημα των νευρωνικών δικτύων. Πάντως με βάση την τυπική απόκλιση, το ποσοστό επιτυχιών και τη μέση τιμή κέρδους ανά στοίχημα, τα αποτελέσματα μοιάζουν ενθαρρυντικά.

Παρακάτω εμφανίζονται τα στοιχήματα ποδοσφαίρου της χθεσινής μέρας που προέκυψαν από το σύστημα νευρωνικών δικτύων.

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version