Athletic Bilbao FCΤα παιχνίδια τα οποία προτείνονται από αυτή [intlink id=”10″ type=”category”]εδώ τη στήλη[/intlink], είναι παιχνίδια που ανεξαρτήτως αποτελέσματος διαλέγονται μέσα από πληθώρα παιχνιδιών και μελέτη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις και αυτό έχει να κάνει με την προσφερόμενη απόδοση τη στιγμή της μελέτης ή ακόμα και την απόδοση της ημέρας που διεξάγεται η κάθε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Τώρα θα πει κάποιος γιατί τα γράφω όλα αυτά? Απλά γιατί ενώ σήμερα κανένα παιχνίδι δε μου «γέμιζε το μάτι», η αλλαγή του line στο παιχνίδι της Athletic Bilbao με την Valencia, με οδήγησε σε αναθεώρηση απόψεων και τοποθέτηση στοιχήματος υπέρ των γηπεδούχων με κάλυψη του στοιχήματός μου σε περίπτωση ισοπαλίας.

Στο Estadio San Mamés διεξάγεται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 25η αγωνιστικής της La Liga, μεταξύ της Athletic Bilbao και της Valencia. Αμφότερες οι ομάδες  αποτελούν, μαζί με τους δύο μεγάλους Real Madrid και Barcelona, τις πλέον πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η μεν Athl. Bilbao έχει έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρείς ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, η δε Valencia δεν έχει χάσει σε αυτά, έχοντας το εκπληκτικό 7-3-0 με θετικό συντελεστή τερμάτων 19-10.

Valencia CFΜπορεί η ομάδα του Caparros να βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο, γνωρίζει όμως ότι η κούρσα της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος έχει πολύ δρόμο ακόμα, κρατώντας το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League ζωντανό. Είναι γνωστό ότι η δύναμη των Βάσκων είναι η έδρα τους, γεγονός που πιστοποιείται από τις εννέα νίκες που σημείωσαν μπροστά στο κοινό τους σε σύνολο δώδεκα αναμετρήσεων. Ωστόσο, η σημερινή αντίπαλους τους μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Οι νυχτερίδες είναι αήττητες εδώ και δέκα αγωνιστικές και μη έχοντας ευρωπαϊκές την τρέχουσα εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για το δύσκολο παιχνίδι που τους περιμένει μέσα στο San Mamés. Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η ομάδα του Unai Emery έχει ηττηθεί μόνο από τις Real Madrid, Barcelona, και Sevilla εκτός έδρας δείχνοντας τη δύναμη της αλλά και την ικανότητα της σε όποια έδρα και αν έχει αγωνιστεί.

Ωστόσο η καλή έδρα των βάσκων και η αλλαγή του βασικού line από 0.25 σε 0 (δίνοντας τη δυνατότητα στον παίκτη να πάρει τα λεφτά του πίσω σε περίπτωση ισοπαλίας) είναι οι παράγοντες που με οδήγησαν στην τοποθέτηση ενός στοιχήματος της τελευταίας στιγμής.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Athletic Bilbao – Valencia

Athletic Bilbao-0

1.85

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).