Sven-Goran ErikssonΤα γενέθλια του Sven-Goran Eriksson και το εντός έδρας αήττητο υπό τις οδηγίες του Σουηδού προπονητή, δίνουν προβάδισμα νίκης στη Leicester στην αναμέτρηση με την Barnsley. Επιπλέον, η αφλογιστία της Sheffield United δίνει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην ανεβασμένη Ipswich και κάνει πιο εύκολα τα προγνωστικά μας.

Η Leicester είναι αήττητη μέσα στο 2011 και ο προπονητής Sven-Goran Eriksson ευελπιστεί πως θα γιορτάσει τα 63α γενέθλιά του με μια νίκη επί της Barnsley, ο οποία έχει ηττηθεί στα οκτώ τα εννέα παιχνίδια μεταξύ τω δύο ομάδων. Η ομάδα του Eriksson δεν έχει ηττηθεί στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και σκαρφάλωσε μόλις τέσσερις βαθμούς και τέσσερις θέσεις κάτω από τη ζώνη των play-off. Ειδικά μέσα στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή υπό τις οδηγίες του Σουηδού προπονητή, έχοντας συμπληρώσει 10 αγώνες μέσα στο Walkers Stadium χωρίς να ηττηθεί.

Από την άλλη, η Barnsley πρόσφατα πέρασε μια άσχημη αγωνιστικά περίοδο, ωστόσο οι Tykes έχουν κερδίσει τα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους και θα προσπεράσουν τις «Αλεπούδες» στο βαθμολογικό πίνακα εάν βάλουν τέλος στο αήττητο εντός έδρας ρεκόρ του Eriksson. Ο προπονητής Mark Robins, ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Leicester, έχει δει την ομάδα του να παίρνει μόλις έναν βαθμό και να πετυχαίνει μόνο ένα γκολ σε επτά επισκέψεις σε ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 12άδα της βαθμολογίας!

Ipswich – Sheffield UnitedΟντας μόλις σε τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της Ipswich, ο Paul Jewell αναζητεί την τρίτη διαδοχική του – ένα επίτευγμα που ο προκάτοχός του, Roy Keane, δεν κατόρθωσε να πετύχει ποτέ κατά τη διάρκεια της απογοητευτικής του παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της Town. Με τις τύχες της Ipswich να έχουν βελτιωθεί κατά πολύ από την ημέρα που ανέλαβε ο Jewell, η Sheffield United, η οποία έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα στην Championship, δεν έχει καταφέρει να πετύχει μια ανάλογη αλλαγή στη μοίρα της από τη στιγμή της άφιξης του Micky Adams. Ο τελευταίος, εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη του νίκη στον πάγκο των «Λεπίδων».

Η United έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της – και στα τέσσερα από τα έξι με τον Adams στην ηγεσία της. Η εντός έδρας ήττα από τη Leicester την περασμένη Τρίτη, τους άφησε την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα η φόρμα τους δείχνει υποβιβασμό, έχοντας πάρει μόλις δύο από τους πιθανούς 21 βαθμούς κι ενώ όλες οι άλλες ομάδες γύρω τους δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Leicester – Barnsley  1

1.50

Ipswich – Sheffield United   1

1.95

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).