Real Madrid FCΟι Los Blancos θα προσπαθήσουν να κλείσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την Barca καθώς υποδέχονται τους Los Granotes στο Santiago Bernabeu στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga. Εύκολο ματς για τη Real Madrid αυτό κόντρα στη Levante; Ισως. Όχι τόσο εύκολο για προγνωστικά όμως.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τη Real Madrid η οποία σίγουρα θα πήρε κουράγιο μετά τις αποτυχίες της Barcelona τις τελευταίες ημέρες. Στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά την γκέλα των Blaugrana κόντρα στη Sporting de Gijon, οι los Blancos έπρεπε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το στραβοπάτημα της «αιώνιας αντιπάλου» και το έκαναν στην εντέλεια, κερδίζοντας 1-0 την Espanyol στο Cornella-El Prat. Ο Iker Casillas αποβλήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό αλλά το γκολ του Marcelo ήταν αυτό που έδωσε τελικά τη νίκη στην ομάδα του Jose Mourinho.

Η Real δεν είχε αγώνα για το Champions League την περασμένη βδομάδα, ωστόσο αυτός έρχεται την Τρίτη και θα είναι κόντρα στην Olympique Lyonnais, μια ομάδα που ιστορικά προκαλεί πολλά προβλήματα στους los Blancos. Κι ενώ ο Mourinho θα θέλει σίγουρα να βάλει τη 10η κούπα στην τροπαιοθήκη της ομάδας της Μαδρίτης, σίγουρα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη για το πρωτάθλημα.

spain_levante

Η Levante είναι μια ομάδα που όλη τη σεζόν πραγματοποιεί καλά και άσχημα σερί. Και αυτή η φόρμα της συνεχίστηκε και τις τελευταίες εβδομάδες. Επειτα από πέντε διαδοχικές ήττες, η ομάδα του Luis Garcia βρήκε ξανά το… φίλτρο για να κερδίζει και συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες επιτυχίες, οι οποίες την έβγαλαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, κόντρα στη Real Madrid θα έχει πολύ δυσκολότερο έργο. Πόσο μάλλον όταν η Levante διασύρθηκε με 8-0 από την ίδια αντίπαλο για το Copa del Rey μερικές εβδομάδες νωρίτερα! Αν μπορεί να ελπίζουν σε κάτι οι φιλοξενούμενοι, είναι το ότι στα αποδυτήρια της Real γίνεται λόγος για κακές σχέσεις του Mourinho με τον Sergio Ramos. Mourinho-Sergio-RamosΗ αποβολή του Casillas και ο τραυματισμός του Jerzy Dudek δίνουν την ευκαιρία στον τρίτο τερματοφύλακα Adan να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Αλλά και στη Levante, οι Miguel Pallardo, Sergio Gonzalez και Gorka Larrea είναι τραυματίες ενώ ο έμπειρος αμυντικός Javi Venta είναι τιμωρημένος.

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, υπάρχει το εξής αξιοπερίεργο: Ένα ματς ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Σε δύο εξ αυτών υπήρξε νικητής με σκορ 2-0 και στα άλλα δύο σημειώθηκαν 7+ γκολ (5-2 το Μάιο του 2008 για το πρωτάθλημα και 8-0 στις 6 Ιανουαρίου φέτος για το κύπελλο). Τι θα συμβεί αυτή τη φορά; Το τελευταίο σενάριο είναι και το επικρατέστερο για τα προγνωστικά.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Real Madrid – Levante         over 4,5

3.25

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).