SwissRussia FlagsΠλέον δε μου προξενεί κανένα θαυμασμό. Έχω συνηθίσει και απλά κάθομαι και παρακολουθώ το θέαμα. Φυσικά αναφέρομαι στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι μεταξύ της Arsenal και της Barcelona. Πραγματικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι ίσως αποτελεί και το μοναδικό, το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει τόσο ρυθμό και ταχύτητα στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Ας ελπίσουμε ότι και σήμερα θα παρακολουθήσουμε κάποια παιχνίδια με ανάλογο ρυθμό. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια της φάση των 32 του Europa League, στα οποία υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον αφού ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την CSKA Moskva στη Θεσσαλονίκη. Στοιχηματικά το παιχνίδι δε με έχει απασχολήσει γεγονός το οποίο δε συνέβη και με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, αφού προσωπικά πιστεύω ότι εμπεριέχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Το πρώτο παιχνίδι ενδιαφέροντός μου είναι αυτό της Basel με την Spartak Moskva. H Basel ξεκίνησε πολύ καλά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να κάνει δύο νίκες με 3-2 και 3-0  επί των Thun και St. Gallen αντίστοιχα, δείχνοντας τόσο τις επιθετικές, όσο και τις αμυντικές αρετές – αδυναμίες της. Από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι αποτελούν το μεγάλο ερωτηματικό της διοργάνωσης, αφού οι ομάδες τους βρίσκονται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, γεγονός που καθιστά θολή την εικόνα τους όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας τους. Αυτό διαφάνηκε και από τα πρόσφατα επίσημα φιλικά της Spartak, από τα οποία δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα (το να χάνεις 4-0 από την Rosenborg δε νομίζω ότι αποτελεί γεγονός, το οποίο θα συνέβαινε υπό κανονικές συνθήκες). Ωστόσο, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία της σύγκρισης μεταξύ του Ελβετικού και του Ρώσικου ποδοσφαίρου. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση, όσον αφορά τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Εκτιμώντας το γεγονός ότι η Spartak Moskva θα μπορούσε να σκοράρει με σχετική ευκολία μέσα στην Ελβετία και παρατηρώντας την απόδοση του Over που βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα, σε σχέση με την απόδοση που είχα κατά νου όταν είδα το παιχνίδι, θεωρώ ότι παρόν στοίχημα πληροί τις προϋποθέσεις για να μπει στο σημερινό μου στοιχηματικό χαρτοφυλάκιο.

Europa-LeagueΚάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το παιχνίδι Young BoysZenit. Οι Ελβετοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι με 4-2 στο ντέρμπι με τη Zurich, με την επιθετική γραμμή να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Αρκεί να σημειωθεί ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η επιθετικοί τους σημείωσαν 9 γκολ. Σημερινός τους αντίπαλος είναι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορεί οι Ρώσοι να βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, ότι ήταν η ομάδα που κατά τη διάρκεια των ομίλων του Europa League σημείωσε 18 γκολ σε έξι αναμετρήσεις, όπερ και σημαίνει μέσο όρο επίτευξης τερμάτων τρία ανά παιχνίδι. Το Over βρίσκεται σε οριακά αποδεκτά επίπεδα, αλλά δεν παύει να αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην παρούσα αναμέτρηση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Basel – Spartak Moskva

Over 2.5

1.92

Young Boys – Zenit

Over 2.5

Offsidebet (1.70), Jaxx (1.70)

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).