Kenny DalglishΗ Sparta Prague θα γνωρίζει πως η Liverpool έκανε έναν υγιεινό περίπατο στη φάση των ομίλων προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την Generali Arena και πως αυτό επετεύχθη παρά τις φήμες που υπήρχαν σχετικά με το μέλλον του, πρώην πλέον, προπονητή της, Roy Hodgson.

Αλλά και οι Τσέχοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα με την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Europa League και την πρόκρισή τους στη φάση των 32. Και μόνο το γεγονός ότι πέταξαν εκτός διοργάνωσης την Palermo και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση – πίσω από την CSKA Moscow – δείχνει πως οι Αγγλοι δεν θα έχουν και τόσο εύκολο έργο.

Στα χαρτιά, βέβαια, και μιας και μιλάμε για διπλές αναμετρήσεις, οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ για την πρόκριση. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι το… βάπτισμα του Kenny Dalglish στο Europa League, καθώς σε όλα τα προηγούμενα ματς στο θεσμό προπονητής ήταν ο Hodgson. Η κάκιστη πορεία στην Premier League, όμως, ήταν το… απολυτήριο του νυν τεχνικού της West Brom από το σύλλογο του Merseyside, με τον Dalglish να αναλαμβάνει – αρχικά – ως το τέλος της σεζόν.

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, η Liverpool παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ίσως χρειαστεί να παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό της Steven Gerrard, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης. Αλλά και ο Dalglish ίσως επιλέξει να συνεχίσει την πολιτική του Hodgson με το rotation, κάτι που σημαίνει πως ίσως μείνουν εκτός ενδεκάδας οι Raul Meireles και Dirk Kuyt. Ωστόσο, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Luis Suarez ενώ είναι ανέτοιμος ακόμα και ο έτερος νεοαποκτηθείς φορ Andy Carroll.

Το… πώς κινούνται οι Reds υπό τις οδηγίες του Dalglish είναι ολοφάνερο. Πέντε διαδοχικά under 2,5 γκολ ενώ σε πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της Liverpool, μια από τις δυο ομάδες δεν σκόραρε! Οσο για τη Sparta Prague; Εχει να δώσει επίσημο αγώνα από πέρυσι και αυτό σίγουρα θα της δημιουργήσει πρόβλημα ρυθμού.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Sparta Prague – Liverpool   under 2,5

1.60

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version