Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που βλέπουν συγκεκριμένες ομάδες απέναντί τους και… σεληνιάζονται. Στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχουν τρεις παίκτες της Aston Villa και δύο στη Manchester United, που όταν αντιμετωπίζουν την Blackburn και την Wigan, αντίστοιχα, κάνουν τα αντίπαλα δίχτυα να αναστενάζουν. Εχοντας αυτό ως πυξίδα, πάμε στα προγνωστικά μας.

Η Aston Villa έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της στην Premier League – επίδοση που ισοφαρίζει την καλύτερη που έχουν οι «χωριάτες» υπό τις οδηγίες του Gerard Houllier ο οποίος ανέλαβε τον Σεπτέμβριο. Παρ’ όλ’ αυτά, ο σύλλογος από τα Midlands δεν έχει νίκη στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες του, αλλά μια νίκη επί της Blackburn θα την φέρει πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο.

Darren Bent Gabby Agbonlahor Ashley YoungΑυτή είναι η ένατη σύγκρουση μεταξύ των δυο ομάδων σε διάστημα 18 μηνών. Η Aston Villa μπορεί να έχει κερδίσει σε πέντε εξ αυτών, ωστόσο και οι τρεις νίκες της Blackburn σημειώθηκαν σε επίπεδο πρωταθλήματος. Όμως… Ο Darren Bent έχει πετύχει τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Blackburn, ο Gabby Agbonlahor έχει πετύχει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία γκολ της Aston Villa εναντίον τους και ο Ashley Young έχει βρει δίχτυα σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων!

Είναι εύκολο να πει κανείς πως ένας εκ των τριών – ή γιατί όχι και οι τρεις – θα σκοράρουν σήμερα κόντρα στους Rovers. Ποιος θα είναι, όμως, αυτός που θα ανοίξει το σκορ;

Wayne Rooney Dimitar BerbatovΤο αήττητο ρεκόρ της Manchester United μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν, ωστόσο είναι εκπληκτικό πως διατηρεί το απόλυτο απέναντι στη Wigan, έχοντας 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (ανεξαρτήτως έδρας), πετυχαίνοντας κατά μέσο τρία γκολ και έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα! Σίγουρα εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ομάδας του Roberto Martinez που μάχεται για την παραμονή της.

Ωστόσο, η εκτός έδρας φόρμα της ομάδας του Sir Alex Ferguson δεν είναι ιδιαίτερα καλή, με τον Σκοτσέζο τεχνικό να… προκαλεί τους Wayne Rooney και Dimitar Berbatov να αρχίσουν να βρίσκουν δίχτυα και μακριά από το Old Trafford. Το θετικό είναι πως και οι δυο επιθετικοί έχουν εξαιρετικές επιδόσεις απέναντι στη Wigan: ο Rooney έχει σημειώσει εννέα γκολ σε 12 ματς εναντίον των «Latics» ενώ ο Berbatov έχει πετύχει πέντε σε οκτώ!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Darren Bent Πρώτος σκόρερ

4.50

Gabby Agbonlahor Πρώτος σκόρερ

6.50

Ashley Young Πρώτος σκόρερ

8.00

Wayne Rooney Πρώτος σκόρερ

4.70

Dimitar Berbatov Πρώτος σκόρερ

4.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).