superleagueΗ αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League περιλαμβάνει τρία πολύ δύσκολα και αμφίρροπα παιχνίδια. Μπορεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη να είναι αυτό που συγκεντρώνει τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου, αλλά τόσο το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με το Ηρακλή όσο και του Αστέρα Τρίπολης με τη Λάρισα εμπεριέχουν μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και η μάχη της παραμονής στην κατηγορία δεν έχει «κλειδώσει» για καμία από τις προαναφερθείσες ομάδες.

Το παιχνίδι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι αυτό που διεξάγεται στην Τρίπολη γεγονός που έχει γίνει αντιληπτό από τους προπονητές των ομάδων που προσπαθούν να βρουν το βέλτιστο πλάνο, έτσι ώστε να δουν την ομάδα τους να κατακτά τους τρεις βαθμούς – χρυσάφι – στο τέλος της ημέρας. Τόσο ο Δερμιτζάκης όσο και ο Κωστένογλου γνωρίζουν ότι όποιος χάσει απλά βάζει το ένα του πόδι στη Football League.

Asteras Tripolis FCO Αστέρας Τρίπολης αν και ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά, κάνοντας κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια του, πλήρωσε την αφλογιστία που είχε στα παιχνίδια που έδωσε μέσα στο σπίτι του. Η αλήθεια είναι ότι μετά την αλλαγή προπονητή κάτι φάνηκε να αλλάζει αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα δεν τον βοήθησε, μιας και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αγωνιστικές, τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, παιχνίδια στα οποία γνώρισε την ήττα. Στο τελευταίο παιχνίδι του όμως, απέναντι στην ομάδα του Ατρομήτου έδειξε κάποια καλά στοιχεία που δίνουν ελπίδα στην ομάδα της Τρίπολης για παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, ο Δερμιτζάκης γνωρίζει καλά ότι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και η κατάκτηση αποτελεσμάτων έρχεται μόνο με την επίτευξη τερμάτων, κάτι το οποίο είναι γεγονός όχι και τόσο συνηθισμένο για την ομάδα του. Πέντε γκολ σε δέκα εντός έδρας παιχνίδια κατάφερε να πετύχει ο Αστέρας (μάλιστα τα τρία από αυτά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη), γεγονός που προβληματίζει τον Καβαλιώτη τεχνικό. Γκολ και μάλιστα γρήγορα επιθυμούν οι Αρκάδες αλλά πολλές φορές η επιθυμία με την ικανότητα απέχουν πάρα πολύ.

Larissa FCΣτον αντίποδα, η Θεσσαλοί γνωρίσουν ότι μια ενδεχόμενη ήττα ίσως αποτελέσει την ταφόπλακα στο όνειρο της παραμονής τους στην κατηγορία, αφού στη συνέχεια τα περιθώρια θα έχουν στενέψει πάρα πολύ. Ο Κωστένογλου το γνωρίζει καλά αυτό και αναμένω να παρατάξει την ομάδα με πρώτο στόχο την αποφυγή της ήττας και εν συνεχεία αν μπορέσει να πάει για να «κλέψει» το παιχνίδι. Βέβαια η εικόνα της Λάρισας όταν αυτή αγωνίζεται μακριά από το AEL FC ARENA είναι απογοητευτική. Καμία νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι και μόλις τέσσερα γκολ σε σύνολο δέκα εκτός έδρας παιχνιδιών αποτελούν τα στοιχεία της εικόνας που παρουσιάζουν οι Θεσσαλοί στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω και εκτιμώντας ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν ως πρώτο τους μέλημα την αποφυγή της ήττας, ένα στοίχημα στην ισοπαλία καθώς και στο σύνολο γκολ, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα
Ισοπαλία

3.10

Under 2
1.75

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).