PSG FCΕίναι γεγονός ότι το Le Championnat αποτελεί ένα πρωτάθλημα που το παρακολουθώ από μακριά. Ο λόγος είναι απλός. Δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζεται, τελεία. Ίσως κάποιες στιγμές η παλιά Lyon ή η Monaco παρουσίαζαν κάτι, αλλά ως εκεί. Στοιχηματικά όμως θα πρέπει να ομολογήσω ότι ορισμένες φορές υπάρχουν κάποιες αποδόσεις σε παιχνίδια, κυρίως σε στοιχήματα που αφορούν σύνολο γκολ, που αποτελούν [intlink id=”288″ type=”post”]value bet[/intlink] για τον παίκτη. Με ένα τέτοιο παιχνίδι έχω ασχοληθεί σήμερα και είναι αυτό της Stade Rennes με την Paris Saint- Germain.

Ναι το γνωρίζω. Κάθε σωστός bookmaker που σέβεται και εκτιμά τον εαυτό του, όπως και τις ομάδες που του αυξάνουν τον τραπεζικό του λογαριασμό, έχει ένα μεγάλο λάβαρο της PSG στο γραφείο του. Η PSG αποτελεί ίσως την πιο αγαπητή ομάδα των bookmakers και ταυτόχρονα την πιο μισητή ομάδα των απανταχού παικτών. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη ομάδα έχει φτιάξει και παράλληλα έχει καταστρέψει πολλούς παίκτες του στοιχήματος με τα περίεργα αποτελέσματα που έχει φέρει. Ωστόσο τη φετινή χρονιά η ομάδα της πρωτεύουσας δείχνει ότι έχει στόχους, τους οποίους κυνηγά σε κάθε παιχνίδι της και με οποιοδήποτε αντίπαλο. Σημερινός της αντίπαλος είναι η Rennes, η οποία μάλιστα διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος, αλλά…το τελευταίο διάστημα δεν τα πάει και πολύ καλά.

Stade Rennais FCΗ ομάδα του Antonetti, η οποία και είχε μόλις έντεκα γκολ παθητικό σε 20 αγώνες του πρωταθλήματος, κατάφερε να δεχτεί εννέα γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε από της Reims στο κύπελλο, που συνοδεύτηκαν και με τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του θεσμού και τα πέντε γκολ που δέχτηκε από τη Sochaux στο πρωτάθλημα, χάλασαν όλη την εικόνα της, με αποτέλεσμα το σημερινό της έργο της να δυσκολεύει απέναντι στην ομολογούμενος καλή ομάδα της Paris Saint Germain.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα Antoine  Kombouare διανύει την καλύτερη περίοδο των τελευταίων χρόνων της, αφού βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της, τους οποίους και διεκδικεί με αξιώσεις. Οι τέσσερις βαθμοί που την χωρίζουν από την πρωτοπόρο Lille αποτελούν το μεγάλο κίνητρο των Παριζιάνων στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο και θα δείξει αν και κατά πόσο η PSG έχει τα φόντα αλλά και το μέταλλο να διεκδικήσει την κατάκτηση του Le Championnat. Εξαιρετικά ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο αποτελεί και η ευχέρεια με την οποία η ομάδα του Kombouare, σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος το Over 2.5 έχει επαληθευτεί στις οκτώ φόρες και μόλις δύο φορές τα παιχνίδια της τελείωσαν Under 2.5 (2-0) και (1-1).

To Over 2 προσφέρεται από τους bookmakers κοντά στο 1.75 γεγονός το οποίο έχει στοιχηματική αξία, αφού εκτιμώ ότι και οι δυο ομάδες είναι ικανές να επιτύχουν από τουλάχιστον ένα γκολ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Stade Rennes – Paris Saint Germain

Over 2

1.75

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).