Stadium MunicipalΣίγουρα το πρωτάθλημα της Γαλλίας δεν είναι από αυτά που συγκεντρώνουν τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων ανά την υφήλιο. Το θέαμα που προσφέρεται από τις ομάδες δεν είναι και ότι καλύτερο μιας και χαρακτηρίζεται από σκληρές άμυνες και ελάχιστα γκολ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλά line σε στοιχήματα στην αγορά  του Under/Over, βρίσκονται μονίμως στο 2 από τους μεγαλύτερους Ασιάτες bookmakers και όχι μόνο. Ωστόσο, το τελευταίο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής μεταξύ των Toulouse και Stade Rennes εμπεριέχει προσωπικά κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Toulouse FCΣτο Stadium Municipal, τη φυσική έδρα της Toulouse, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Stade Rennes, η οποία κάνει μια εξαιρετική χρονιά και βρίσκεται μια ανάσα από τη δεύτερη θέση του Le Championnat. Η Toulouse βρίσκεται στη 10η θέση του πρωταθλήματος και ουσιαστικά αγωνίζεται χωρίς ιδιαίτερους στόχους αλλά και χωρίς το φόβο του υποβιβασμού, αφού απέχει εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο όπλο των violet. Αγωνίζονται χωρίς άγχος και παράλληλα χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται αδιάφοροι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους και αρκετά καλοί όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στο Municipal έκανε ισάριθμες νίκες. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στα προαναφερθέν παιχνίδια της, η ομάδα του Alien Casanova κράτησε ανέπαφη της εστία της, έχοντας συντελεστή τερμάτων 7-0, γεγονός που μόνο αμελητέο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Stade Rennais FCΤη φετινή περίοδο κατάφερα να παρακολουθήσω τη Stade Rennes σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε, στα πλαίσια του γαλλικού πρωταθλήματος, και αναφέρω χαρακτηριστικά τη λέξη «κατάφερα», αφού το στυλ παιχνιδιού της είναι καθαρά αμυντικογενές, μη προσφέροντας ιδιαίτερες συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό. Χαρακτηριστικά το παιχνίδι που έδωσε μέσα στη Bordeaux, αποτελεί ίσως το χειρότερο παιχνίδι που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία πέντε χρόνια ως φίλαθλος. Η ομάδα του Frédéric Antonetti, απέχει μία ανάσα από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναμένεται να παραταχτεί, όπως πάντα, προσεκτικά και αμυντικά με σκοπό βέβαια την αποφυγή της ήττας ή αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο σε περίπτωση που κάποια από τις αντεπιθέσεις της βγει. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσω ότι το κακό και άχρωμο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του Antonetti, στις εκτός έδρας εμφανίσεις της, πιστοποιείται και με τα αποτέλεσμα της το τελευταίο διάστημα. Τρεις ήττες και δύο λευκές ισοπαλίας με αρνητικό συντελεστεί τερμάτων 8-1, είναι ο απολογισμός των πέντε τελευταίων εκτός έδρας παιχνιδιών της Rennes.

Το line βρίσκεται στο 0.25 σε αρκετά καλή απόδοση. Έχοντας υπόψη την εντός έδρας φόρμα της γηπεδούχου αλλά και την εκτός έδρα εικόνα που έχω από την ομάδα της Rennes, το παρόν αποτελεί τη στοιχηματική μου επιλογή για σήμερα το βράδυ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Toulouse – Stade Rennes

Toulouse – 0.25

1.92

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).