serie-a-2010-2011Η εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie A, φέρνει την Milan να φιλοξενεί τη Lazio στο Giuseppe Meazza. Οι Rossoneri θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη που θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τη διαφορά από τους διώκτες τους στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι Aquile φιλοδοξούν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους. Κι εμείς φιλοδοξούμε τα προγνωστικά μας να επαληθευτούν…

Το μάλλον νωθρό ξεκίνημα της Milan στο 2011, φαίνεται πως αποτελεί πλέον παρελθόν, μιας και οι Rossoneri έχουν πλέον τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η σημαντική, όσο και δύσκολη, νίκη 2-0 επί της Catania στη Σικελία το Σαββατοκύριακο, ήταν μια συνέχεια  στις επιτυχίες επί των Sampdoria, Cesena και Bari.

ac-milan-logoΗ διαφορά μεταξύ της ομάδας του Massimiliano Allegri με τη δεύτερη Napoli παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς – μιας και η Napoli κέρδισε το Σαββατοκύριακο – αλλά με 47 βαθμούς έπειτα από 22 αγωνιστικές, οι Diavolo επιθυμούν να πάνε, τουλάχιστον προσωρινά,  στους επτά βαθμούς αυτή τη διαφορά. Η Milan έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές φέτος στο Giuseppe Meazza και είναι εκπληκτική εντός έδρας. Η πρώην πρωταθλήτριας Ιταλίας και Ευρώπης είναι αήττητη μέσα στο 2011, με τον αστέρα Zlatan Ibrahimovic να έχει βρει δίχτυα σε κάθε φετινό ματς που ξεκίνησε και να έχει φτάσει τα 13 συνολικά στη Serie A!

Ο τεχνικός της Lazio, Edy Reja, πέταξε λευκή πετσέτα στη μάχη που δίνει η ομάδα του για την κατάκτηση του Scudetto. Παρά το ότι οι Aquile απέχουν μόλις επτά βαθμούς από την πρωτοπόρο Milan και βρίσκονται στην τρίτη θέση της Serie A, ο Reya τονίζει πως στόχος πλέον είναι η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League την προσεχή περίοδο.

lazioΠράγματι, τα αποτελέσματα της Lazio μέσα στο 2011 δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Αποκλεισμός από το Coppa Italia και μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουν ρίξει κάπως την ψυχολογία στους Aquile, αλλά η νίκη 2-0 επί της Fiorentina την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ένα καλό βάλσαμο.

Το κακό για τη Lazio είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Mauro Zarate που είναι τιμωρημένος. Ωστόσο, υπάρχουν οι λύσεις, τουλάχιστον μπροστά, με τους Giuseppe Sculli και Kozak να βρίσκουν δίχτυα. Ομως, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στη Milan, οι Aquile δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης. Οι Rossoneri πήραν πρώτα δύο σερί νίκες (3-0 και 2-1, αμφότερες εκτός) και μετά παραχώρησαν δυο σερί ισοπαλίες, αμφότερες 1-1.

Γκολ μπαίνουν εκατέρωθεν, επομένως τα προγνωστικά γίνονται σχετικά εύκολα:

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Milan – Lazio Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες

1.90

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).