Kleanthis-Vikelidis-StadioΟ Άρης έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί 24 αγώνων στο γήπεδό του, το Κλεάνθης Βικελίδης, στα 40 χρόνια που αγωνίζεται στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου ή τη φάση της διοργάνωσης. Στα παιχνίδια του ομίλου νωρίτερα στη σεζόν, ο Άρης έπαιξε κόντρα σε δυνατές αντιπάλους, τις Atletico Madrid, Rosenborg και Bayer Leverkusen, σημειώνοντας τρεις νίκες. Ωστόσο, η Manchester City φτάνει στην Ελλάδα ως μια πολύ δυνατή ομάδα που προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της πόλης, 2-1 από τη United. Ωστόσο, η ήττα δεν οφειλόταν στην κακή εμφάνιση της ομάδας – ειδικά οι David Silva, Yaya Toure και Vincent Kompany ήταν εξαιρετικοί – αλλά στο τρομερό γκολ του Wayne Rooney.

Ας μην ξεχνάμε πως οι Αγγλοι διαθέτουν πλέον στις τάξεις του ένα νέο αστέρι, τον Edin Dzeko, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο Old Trafford και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του, συμμετέχοντας στο γκολ της City. Και σίγουρα θα θέλει κάτι περισσότερο απέναντι στο σύλλογο της ελληνικής Super League.

Europa-LeagueΚάποιοι μπορεί να βλέπουν τα παιχνίδια της City στο Europa League ως έναν αντιπερισπασμό από τις επιδιώξεις της ομάδας του Roberto Mancini να καθιερωθεί στις κορυφαίες της Premier League και να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Ωστόσο, ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, σίγουρα οι «πολίτες» θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον Αρη δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σε ό,τι έχει να κάνει με τραυματισμούς και τιμωρίες. Αντίθετα, στη Manchester City δεν υπολογίζεται ο Adam Johnson που πιθανότατα χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Mario Balotelli έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι με τη United καθώς προέρχεται από τραυματισμό και είναι αμφίβολος. Το ίδιο και ο Nigel de Jong, ο οποίος έχει χτυπήσει στον αστράγαλο και απέχει από τις αρχές του μήνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΆΡΗΣ: Σηφάκης – Λαζαρίδης, Ronaldo, Βαγκέλι, Michel – Πρίττας, Faty, Μενδρινός, TojaKokeCesarec

MANCHESTER CITY: Hart – Richards, Kompany, K. Toure, Kolarov – Silva, Y. Toure, Barry, Milner, Wright-Phillips – Tevez

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Άρης – Manchester City       2

1.65

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).