QPRΕνας βαθμός είναι καλύτερος από τον κανέναν. Κάπως έτσι αναμένεται να σκεφτούν Reading και Queens Park Rangers που κοντράρονται στο Madejski Stadium και έχουν τους δικούς τους λόγους να θέλουν να αποφύγουν την ήττα. Κι εμείς την ευκαιρία να κάνουμε διάνα στα προγνωστικά μας.

Η Queens Park Rangers ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο Madejski Stadium. Ο τελευταίος τους εκτός έδρας θρίαμβος επί της Reading ήταν στο Elm Par, τον Σεπτέμβριο του 1997, όταν και σημείωσαν μια κάθε άλλο παρά εντυπωσιακή νίκη με σκορ 2-1, στα τέλη της (διόλου ευχάριστης) θητείας του Stewart Houston στον πάγκο των Rangers.

Ο Mike Sheron, η κορυφαία μεταγραφή κατά την διάρκεια που ο Houston είχε τα ηνία, αλλά και ρεκόρ μεταγραφής του συλλόγου ακόμα και μέχρι σήμερα, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του εκείνο το βράδυ και είχε σημειώσει το νικητήριο γκολ με αρκετή δόση τύχης – η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Αλλά η μεγαλύτερη μεταγραφή των Rangers δεν μπόρεσε να τους επαναφέρει στη μεγάλη κατηγορία με τη δεύτερη προσπάθεια και έκτοτε οι τύχες της ομάδας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

england-readingΤώρα, έπειτα από 15 χρόνια απουσίας από την Premier League, οι Rangers ταξιδεύουν στη Reading έχοντας προβάδισμα πέντε βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον νυν προπονητή Neil Warnock να είναι καθοδόν για να πετύχει εκεί όπου ο Houston και οι υπόλοιποι απέτυχαν. Η ανωτερότητά τους στην κορυφή της Championship αποτυπώνεται και από την διαφορά τερμάτων (+30), η οποία είναι μακράν η καλύτερη στην κατηγορία, με τη Nottingham Forest να ακολουθεί (με +15).

Ωστόσο, αντιμετωπίζουν μια Reading που είναι, επίσης, σε καλή κατάσταση. Οι παίκτες του Brian McDermott έχουν μόλις μια ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια τους και είναι αήττητοι στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας. Και την Τρίτη, οι Royals βρέθηκαν δευτερόλεπτα από το να κερδίσουν την Cardiff εκτός έδρας, με τους Ουαλούς να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι οδεύει προς την ισοπαλία λόγω: του ότι καμιά ομάδα της Championship δεν έχει περισσότερες ισοπαλίες αυτή τη σεζόν από ότι οι Royals (12). Η Reading παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες), όπως και η QPR, που είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Επιπλέον, σε 16 παιχνίδια φέτος δεν δέχθηκε γκολ, ενώ έχει έξι ισοπαλίες 0-0!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

ReadingQPR X

3.30

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).