trading-in-running-video-geeks-toyΤο σημερινό βίντεο για το trading αποδόσεων στην Betfair είναι το πρώτο από μια σειρά βίντεο στα οποία σχολιάζω τις κινήσεις που πραγματοποιεί ο καλός φίλος Κώστας στις μεταβολές αποδόσεων των Αγγλικών ιπποδρομιών. Τα reviews αυτά στόχο έχουν πρώτον να δούμε πώς κάνει trading ένας παίκτης και το σκεπτικό του πίσω από αυτό, δεύτερον να δώσουμε κάποιες συμβουλές που θα βοηθήσουν όλους τους traders πατώντας πάνω σε πραγματικές συνθήκες trading, και τρίτον φυσικά τη βελτίωση του ίδιου του Κώστα ως trader. Σε αυτό το βίντεο πράγματι φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης καθώς επιτρέπει το trade του να μείνει ανοιχτό στο live στοίχημα της ιπποδρομίας. Τα τελευταία χρόνια έχω αναφερθεί εκτενώς στο θέμα του κινδύνου και ρίσκου που έχει το in-running trading, εφόσον θεωρούμαστε traders πριν την έναρξη των ιπποδρομιών κι έτσι αυτό το βίντεο αποτελεί άριστο παράδειγμα για το φαινόμενο αυτό.

Ευτυχώς το trading καταλήγει σε κέρδος, όμως κατά τη διάρκεια του in-running στοιχηματισμού βλέπουμε πως το ρίσκο μπορεί να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις σε σχέση με το αρχικά υπολογιζόμενο ρίσκο. Εάν θέλουμε να είμαστε κερδισμένοι παίκτες στο trading των Αγγλικών ιπποδρομιών πριν την εκκίνησή τους, πρώτο βήμα που οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε είναι να αποφεύγουμε πάση θυσία να αφήνουμε ανοιχτές θέσεις στο live στοίχημα. Μπορεί να είμαστε τυχεροί και να σώσουμε ένα χαμένο trade, αρκεί όμως ένα και μόνο εξ ολοκλήρου χαμένο trade όπου δε θα κλείσουμε ποτέ τη θέση μας για να χάσουμε ό,τι με κόπο κερδίσαμε σε ώρες ή και μέρες. 3 λέξεις λοιπόν, don’t do it!

Κατά τα άλλα, στο σημερινό βίντεο ο στόχος του Κώστα ήταν το [intlink id=”2498″ type=”post”]scalping μεταξύ στήριξης κι αντίστασης[/intlink]. Το trading πραγματοποιείται με τη χρήση του λογισμικού του [intlink id=”2083″ type=”post”]Geeks Toy[/intlink].

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.