betfair-eisagogiki-selida-stoixima

Η σημερινή αρχική σελίδα της Betfair παροτρύνει τους επισκέπτες να εκπαιδευτούν στο ανταλλακτήριο, αφού όπως γράφει το διαφημιστικό, η γνώση είναι χρήμα. Το ενδιαφέρον του διαφημιστικού είναι ότι κάνοντας κλικ στο «είσοδος» ο επισκέπτης βρίσκεται στο Ελληνικό blog τους και μάλιστα σε ένα άρθρο που είχα γράψει πολλούς μήνες παλιότερα όταν και συνεργαζόμουν με την betfair! Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, διαπιστώνω πως οι διαχειριστές του Ελληνικού κομματιού της betfair κατάλαβαν πόσο σημασία έχουν τα διαχρονικά άρθρα που γράφτηκαν κατά καιρούς στο blog τους και αποφάσισαν να τα αξιοποιήσουν. Σίγουρα, ποτέ δεν είναι αργά!

Η στενή συνεργασία που είχα με το Ελληνικό blog της betfair τερματίστηκε ένα χρόνο πριν αν θυμάμαι καλά, μετά από 18 μήνες περίπου συνεχούς αρθρογραφίας. Στο διάστημα που παρείχα υλικό για το blog, στόχος μου ήταν να μάθουν οι παίκτες πώς μπορούν να κάνουν trading και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους πέρα από το απλό στοίχημα. Καθώς δεν υπήρχαν ούτε υπάρχουν [intlink id=”2229″ type=”post”]πολύτιμα μυστικά[/intlink] παρά μόνο ένας απλός τρόπος σκέψης, τα περισσότερα άρθρα αναφέρονταν σε έννοιες και παραδείγματα που όμως βλέπουμε είναι επίκαιρα ακόμα και σήμερα, ιδιαίτερα δε για τους νέους παίκτες του ανταλλακτηρίου.

Η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα και με την επισκεψιμότητα του Στοίχημα Online αλλά κι άλλων blogs που τυχαίνει να γνωρίζω, οι [intlink id=”2231″ type=”post”]Έλληνες ψάχνουν έτοιμα προγνωστικά[/intlink] αδιαφορώντας για την [intlink id=”1299″ type=”post”]ποιότητα των άρθρων[/intlink] κι όχι δυσνόητα κείμενα με μαθηματικούς όρους και υπεραναλύσεις. Παρόλα αυτά η γνώμη μου παραμένει πως ο παίκτης έχει να μάθει πολλά περισσότερα διαβάζοντας για τη θεωρία πίσω από το στοίχημα όσο κουραστικό κι αν είναι αυτό, παρά να αναζητά τα «σίγουρα» προγνωστικά καθημερινά με την ελπίδα να γίνει πλούσιος. Τέτοια άρθρα είχα γράψει στο Ελληνικό blog της Betfair τα οποία θα μπορούσα να μεταφέρω στο Στοίχημα Online, παρόλα αυτά προτρέπω τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται να τα αναζητήσουν εκεί. Μια πολύ καλή επιλογή έχει γίνει κι από το Betgr.gr όπου έχουν δημοσιευτεί κάποια από εκείνα τα κείμενα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά ακόμα άρθρα που για κάποιο άγνωστο λόγο έχουν αποσυρθεί από το blog της betfair, τα οποία όμως υπάρχουν στο προσωπικό μου αρχείο – ο Κώστας οπωσδήποτε θα με χαρακτηρίσει για πολλοστή φορά τέρας της οργάνωσης σε αυτό το σημείο! Απομένει βέβαια να βρεθεί ο χρόνος και η διάθεση για να αναδημοσιευθούν εδώ.

Το άρθρο στο οποίο γίνεται link από την αρχική σελίδα της betfair είναι ένα επεξηγηματικό κείμενο που είχα γράψει για το trading ποδοσφαίρου πριν την έναρξη με βάση ένα μεγάλο ντέρμπι που γινόταν εκείνο το διάστημα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. 1.5 χρόνο μετά εξακολουθεί να προσελκύει κόσμο…

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.