Manuel Pellegrini malagaΟι Los Blancos θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το εξαιρετικό εντός έδρας σερί τους κόντρα στους εκ των ουραγών Boquerones. Η Real Madrid έχει τεράστιο προβάδισμα για τη νίκη καθώς επιστρέφει στο Santiago Bernabeu ο Manuel Pellegrini. Προβάδισμα που θα αποτυπωθεί και στα προγνωστικά.

Η Real Madrid του Jose Mourinho γνωρίζει πως εάν στραβοπατήσει τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα στο κυνήγι της Barcelona, η οποία μετά τη νίκη στο Mestalla ξέφυγε εκ νέου με 10 βαθμούς διαφορά. Η «λευκή» ισοπαλία με την Deportivo La Coruna την προηγούμενη αγωνιστική ήταν, μάλλον, η «ταφόπλακα» στα όνειρα των Los Blancos για κατάκτηση του τίτλου.

Κι ενώ, όμως, δεν είναι κάτι ασύνηθες για τη Real οι ισοπαλίες με μικρό σκορ εκτός έδρας, καμιά ομάδα μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να «καταστρέψει» το απόλυτο ρεκόρ που έχουν με τον Mourinho στο Bernabeu. Η Real διατηρεί το απόλυτο σε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και κάτι τέτοιο αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

Η Real Madrid μπορεί να είναι… μανούλα στις τεράστιες μεταγραφές, αλλά – συγκριτικά μιλώντας – και η Malaga φέτος έκανε την υπέρβαση, αν και οι επιδόσεις της στο μεταγραφικό παζάρι δεν έχουν συνοδευτεί από αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα. Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Το πρώην αφεντικό των Los Blancos, ο Manuel Pellegrini, ανέλαβε αντί του Jesualdo Ferreira (νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού) τον Νοέμβριο, αλλά όπως και υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή της Porto, η ομάδα δυσκολεύεται να φτάσει σε νίκες ακόμα και υπό την ηγεσία του Χιλιανού. Τουλάχιστον, έπειτα από επτά αγωνιστικές, η Malaga επικράτησε 3-1 της Almeria τη Δευτέρα.

Manuel Pellegrini -Jose MourinhoΗ επιστροφή του Pellegrini στο Bernabeu ήδη προκάλεσε σάλο δηλώσεων μεταξύ του Χιλιανού αλλά και του Mourinho. Επομένως, χάρες από την πλευρά των παικτών της Real, ο προπονητής της Malaga δεν μπορεί να περιμένει. Πάντως, η Malaga συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές αήττητη – συμπεριλαμβανομένης και μιας ισοπαλίας με τη Villareal στο Madrigal.

Οποιοδήποτε κέρδος για την ομάδα του Σεΐχη Abdullah Al Thani στο Bernabeu θα είναι καλοδεχούμενο. Ωστόσο, οι απουσίες των Julio Baptista, Helder Rosario, Javier Malagueno, Duda και Reuben Martinez καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το έργο της.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Real Madrid – Malaga          over 3,5

1.88

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).