Blackpool StadiumΑυτό που έχει δείξει η χθεσινή μεγαλειώδης νίκη της Liverpool επί της Manchester United με 3-1, είναι ότι ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι αρκετά μεγάλος και δύσβατος. Το αυτό σημαίνει, ότι το σημερινό παιχνίδι της Blackpool με την Chelsea αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού ως γνωστόν οι μπλε μπορεί να βρίσκονται δώδεκα βαθμούς μακριά από την κορυφή αλλά δεν παύει να έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρα Manchester United.

Στο Bloomfield Road η γηπεδούχος Blackpool φιλοξενεί τους μπλε σε ένα παιχνίδι το οποίο μας υπόσχεται αρκετά γκολ και πλούσιο θέαμα. Η ομάδα του Ian Holloway βρίσκεται στη 15η θέση της Premier League, μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παλεύει σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να μη μπλέξει σε περιπέτειες στο τέλος της σεζόν. Το παραπάνω όμως φαίνεται πολύ δύσκολο να επιτευχθεί μιας και η εικόνα της Blackpool FCBlackpool μόνο ενθαρρυντική δεν είναι. Μια ματιά τόσο στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας όσο και στη στατιστική εικόνα που παρουσιάζει στο σύνολο των παιχνιδιών της μόνο ελπίδα δε δίνει στα παιδιά από το βορειοδυτικό λιμάνι. Η ομάδα του Holloway έχει να επιδείξει επτά ήττες, μία ισοπαλία και δύο νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια της κατηγορίας , επιδεικνύοντας τεράστια προβλήματα όσον αφορά την αμυντική τους συμπεριφορά. Επιπρόσθετα, είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί σε σύνολο 28 αγωνιστικών 55 γκολ!! Με τέτοια εικόνα φίλαθλοι και διοίκηση μόνο άνετα δεν αισθάνονται και όσον αφορά στην επίτευξη του στόχου τους , που δεν είναι άλλος από την παραμονή στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια του νησιού.

chelseaΑπό την άλλη πλευρά, οι μπλε βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πληρώνοντας τις κακές εμφανίσεις και την «κοιλιά» που έκαναν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Ωστόσο, η νίκη επί των διαβόλων την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και η χθεσινή τους ήττα από τη Liverpool, σίγουρα έχουν αναπτερώσει τις ελπίδες της ομάδα του Ancelotti για κάτι καλύτερο στη συνέχει του πρωταθλήματος, αφού ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι το φινάλε. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι εκεί είναι Αγγλία και όχι Ελλάδα.

Ομάδα (Blackpool) που στα δεκατρία εντός έδρας παιχνίδια της έφερε δώδεκα Over 2.5 είναι λογικό να μη γίνεται σεβαστή από τα handicaps των boomakers, και ως εκ τούτου αυτά βρίσκονται αρκετά ψηλά. Προσωπικά επέλεξα το line με όριο τα τρία γκολ, έτσι ώστε να μπορέσει να μου επιστραφεί το στοίχημα σε περίπτωση που δούμε μόνο τρία γκολ στο παιχνίδι. Ωστόσο, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής,  πρέπει να σημειώσω ότι η απόδοση του παραπάνω line είναι πολύ οριακή, όσον αφορά τις αποδόσεις που ψάχνω ως παίκτης του στοιχήματος.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Blackpool – Chelsea

Over 3

1.72

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).