TorosidisΣυνεχίζοντας την περιήγηση μας στα σημερινά παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος παρατηρούμε ότι υπάρχουν σημεία άξια πονταρίσματος και σημεία, τα οποία εμπεριέχουν αρκετή δόση ρίσκου. Ένα από τα παιχνίδια, τα οποία εμπεριέχουν τέτοιου είδους ρίσκο αποτελεί και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, στο οποίο τόσο η απόδοση του βασικού handicap όσο και η κατάσταση των ομάδων, οδηγούν στην αποφυγή οποιουδήποτε στοιχήματος, αφού ο παίκτης θα χρειαστεί να ρισκάρει δυσανάλογα ποσά σε σχέση με τις πραγματικές πιθανότητες επαλήθευσης του βασικού προσφερόμενου line.

Επιπρόσθετα, το παιχνίδι που διεξάγεται στην Καβάλα μεταξύ της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου και στο οποίο το βασικό handicap βρίσκεται αδικαιολογήτως στο 0.5, αποτελεί το δεύτερο παιχνίδι που ο παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σημείο που δεν περικλείει τις πραγματικές πιθανότητες και τη δυναμική των δύο ομάδων. Για το μόνο λόγο που μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό το 0.5 στους αργοναύτες είναι το γεγονός της όχι και τόσο καλής ψυχολογικής κυρίως κατάστασης, στην οποία βρίσκονται οι Βολιώτες μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο και με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον πρόεδρο τους, τα οποία από ότι φάνηκε τους επηρέασαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Larissa FCΣτο AEL FC Arena διεξάγεται το παιχνίδι της τοπικής Λάρισας με τον Εργοτέλη. Η ομάδα του κάμπου δείχνει να το παλεύει στα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη στα έξι πρόσφατα του πρωταθλήματος. Έχω την εντύπωση ότι το παρόν παιχνίδι θα αποτελέσει ή το κύκνειο άσμα των Θεσσαλών ή τη συνέχεια του ονείρου της παραμονής, όσο δύσκολο και φαίνεται αυτό την παρούσα χρονική στιγμή. Η απόδοση του άσσου δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά δεδομένου των περιστάσεων και της όχι και τόσο καλής κατάστασης των Κρητικών (τρείς ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια), κρίνεται απλά αποδεκτή.

olympiakosΑναμφισβήτητα όμως το παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός Υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι, στο οποίο κατά την άποψή μου η ομάδα του Μαρινάκη θα ανακηρυχθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδας 2010/2011. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Manuel Jimenez βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της, αφού σε πρωτάθλημα και κύπελλο παραμένει αήττητη για έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Επιπρόσθετα, η σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επί του ΠΑΟΚ, στα μέσα της εβδομάδας, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία παικτών, φιλάθλων και διοίκησης στα ύψη. Εκτιμώ ότι θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι ανοικτό χωρίς άγχος και από τις δύο ομάδες, γεγονός που με οδηγεί στην επιλογή ενός στοιχήματος σε σύνολο γκολ. Άλλωστε η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων, βρίσκεται σε πεδία εκτός των συνηθισμένων στοιχηματικών μου αγορών.

Τέλος, δε θα κάνω αναφορά στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού πραγματικά τόσο το σετ των αποδόσεων όσο και η εικόνα των ομάδων, δε με βοηθάνε για την επιλογή κάποιου στοιχήματος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κατάσταση allin…win(or loose)….shutdown…όπως έξυπνα μου  ανέφερε ένας καλός μου φίλος σήμερα το πρωί. Βέβαια η αναφορά του έγινε πάνω σε άλλο θέμα αλλά νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην αβεβαιότητα και το ρίσκο που εμπεριέχεται στο πιθανό αποτέλεσμα του εν λόγω παιχνιδιού.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

ΛΑΡΙΣΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ

1.81

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ
Over 2.5

2.04

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).