CA River Plate TeamΠλησιάζει ο καιρός που θα μπορώ να κινηθώ άνετα στα γνωστά και ευχάριστα λημέρια μου, τα οποία έχουν να κάνουν με προγνωστικά ποδοσφαίρου αλλά και αναμετρήσεις που προέρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα τη Λατινική Αμερική. Μπορεί να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην αγαπημένη Αργεντινή αλλά ακόμα βρίσκομαι σε φάση στοιχηματικής αναμονής μιας και απλά παρακολουθώ τα παιχνίδια για να μπορέσω να συλλέξω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για να ενισχύσω το στοιχηματικό μου οπλοστάσιο.

Ωστόσο, σήμερα έχω κάνει την εκκίνηση, όσον αφορά τη στοιχηματική χρονιά, περιμένοντας βέβαια να αρχίσει και η Βραζιλία κάπου στις αρχές του Μαΐου. Η CA River Plate υποδέχεται την Argentinos Juniors στο El Monumental de Nuñez σε ένα παιχνίδι που είναι στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του Clausura.

CA River PlateΚάτι δείχνει να αλλάζει στους Los Millonarios με την εκκίνηση του πρωταθλήματος, δείχνοντας αν μη τι άλλο ένα αρκετά σοβαρό πρόσωπο, το οποίο θα μπορούσε να τους οδηγήσει πολύ μακριά στην φετινή Clausura. Το μεστό παιχνίδι που έχει παρουσιάσει η ομάδα του Juan José López, απεικονίζεται και στα στατιστική στοιχεία που παρουσιάζει στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, αν και δε παρουσίασε κανένα εκπληκτικό θέαμα στους αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής, παρουσίασε μια άμυνα που αν μη τι άλλο είναι ζηλευτή. Μπορεί το δείγμα να είναι μικρό αλλά στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις της δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ, δείγμα σοβαρότητας και δύναμης στο παιχνίδι της. Κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι υπάρχει, αφού με νίκη «κάθεται» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός το οποίο θα δώσει νέα ώθηση τόσο στην ομάδα αλλά και στο κόσμο της για την πορεία του πρωταθλήματος.

Argentinos Juniors FcΩστόσο ο σημερινός αντίπαλος των Los Millonarios, μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η Argentinos Juniors προέρχεται από ένα τεράστιο διπλό μεσοβδόμαδα, όπου επικράτησε της Nacional με 1-0 μέσα στο Estadio Gran Parque Central, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 16 του Copa Libertadores. Επιπρόσθετα, παραμένει αήττητη κατά την εκκίνηση του Clausura, έχοντας τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το βασικό line για τη νίκη της CA River Plate βρίσκεται στο 0.75, γεγονός το οποίο προσωπικά δεν μπορώ να το δικαιολογήσω και ως εκ τούτου οδηγήθηκα στο στοίχημα στον αριθμό των γκολ που θα παρακολουθήσουμε, τα οποία εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να είναι και αρκετά.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

CA River Plate- Argentinos Juniors

Under 2.25

1.81

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).