Σύστημα Νευρωνικών Δικτυών: Προγνωστικά 2 Μαρ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

tameio-neyronika-ditkya-1-mar3 μονάδες ζημιά για το ταμείο νευρωνικών δικτύων απέφεραν τα χθεσινά προγνωστικά με το συνολικό ταμείο να εμφανίζει 10 μονάδες ζημιά μετά από 550 στοιχήματα σε διάστημα 17 ημερών. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν επιτρέπει αισιόδοξες ματιές μελλοντικά αν και με βάση τα πρώτα 1,000 στοιχήματα το σύστημα εξακολουθεί να προδιαθέτει για μακροχρόνιο κέρδος. Η μελέτη θα συνεχιστεί χρόνου επιτρέποντος, ενώ μετά από τόσες βδομάδες εφαρμογής του συστήματος συμπεραίνω πως δύσκολα κανείς θα μπορέσει να στοιχηματίσει αξιόλογα πονταρίσματα χωρίς να μεταβάλλει τις αποδόσεις σημαντικά, ειδικά σε όχι τόσο δημοφιλείς κατηγορίες Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Άλλωστε αυτός είναι κι ο λόγος που δεν ελέγχονται κατηγορίες όπως οι μικρές Σκωτσέζικες. Φυσικά οι σημερινοί αγώνες κυπέλλων δεν είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν, τη στιγμή που το σύστημα βασίζεται σε στατιστικά πρωταθλημάτων.

Τα σημερινά προγνωστικά περιλαμβάνουν κατά/lay στοιχήματα σε φαβορί κατά κύριο λόγο. Μια πιθανή επέκταση του συστήματος με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα θα ήταν να ξεχωριστούν οι αγώνες ανάλογα τα πρωταθλήματα και να υπολογιστούν νευρωνικά δίκτυα για κάθε πρωτάθλημα χωριστά, κάτι σαν εξειδίκευση ανά πρωτάθλημα. Προς το παρόν δεν υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση για κάτι τέτοιο, ενώ και το δείγμα θα ήταν σίγουρα μικρότερο – αν και μάλλον πιο αξιόπιστο.

prognostika-koyponi-pame-stoixima-neyronika-diktya-2-mar

Share.

About Author

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.