Την προηγούμενη εβδομάδα μας πήγε… σχετικά καλά με τους [intlink id=”3031″ type=”post”]πρώτους σκόρερ[/intlink] στα παιχνίδια της Premier League. Για την ακρίβεια είχαμε 1/2, αφού ο Ashley Young μας έκανε το χατίρι – έστω και από το σημείο του πέναλτι – αλλά δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο με τους επιθετικούς της Manchester United. Ο Young θα είναι και πάλι στα προγνωστικά μας.

Η Bolton υποδέχεται στο Reebok Stadium την Aston Villa κι ενώ τις δυο ομάδες χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμούς. Ωστόσο, η ψυχολογία στις τάξεις των οπαδών των δυο συλλόγων διαφέρει όσο η μέρα με τη νύχτα. Ενώ οι οπαδοί των Wanderers ονειρεύονται κατάκτηση της καλύτερης θέσης στην Premier League στην ιστορία τους αλλά και τον τελικό του FA Cup έπειτα από 50 και πλέον χρόνια, αυτοί της Villa σκέφτονται μόνο το πώς θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο Gerard Houllier δέχθηκε σκληρή κριτική επειδή αποφάσισε να ξεκουράσει οκτώ βασικούς του παίκτες στο 3-0 από τη Manchester City που έφερε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Ηταν μια απόφαση που πήρε ο Γάλλος τεχνικός προφανώς επειδή φοβάται για το μέλλον του συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια. Το θετικό για τον πρώην προπονητή της Liverpool είναι πως η παράδοση – και όχι μόνο – είναι με το μέρος του.

premier-league-prognostikaΗ Bolton δεν έχει κερδίσει την Villa στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες). Τελευταία νίκη των Wanderers ήταν το 1-0 στο Villa Park τον Δεκέμβριο του 2006! Επιπλέον, η Villa είναι αήττητη στο Reebok από το Σεπτέμβριο του 2002, όταν είχε ηττηθεί και πάλι με 1-0 (επτά αγώνες). Επιπλέον, ο Ashley Young έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την Premier League που τέθηκε αντιμέτωπος με την Bolton. Και ο Darren Bent έχει σκοράρει 10 φορές κόντρα στην ομάδα του Owen Coyle, με τον Robbie Fowler να είναι ο μοναδικός που τα έχει καταφέρει περισσότερες (12)!

Αλλά και η Bolton έχει τους δικούς της υποψήφιους πρώτους σκόρερ. Ο Kevin Davies έχει πετύχει οκτώ γκολ στην Premier League απέναντι στην Aston Villa, τα περισσότερα δηλαδή σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα (μαζί με West Ham και Tottenham). Επιπλέον, ο Daniel Sturridge έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί από τη στιγμή που πήγε στο Reebok με τη μορφή δανεισμού. Εάν κάνει το… 5/5, θα γίνει μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο, μετά τους Micky Quinn (Coventry City) και Ian Marshall (Ipswich Town).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Bolton – Aston Villa  X

3.25

Ashley Young Σκόρερ πρώτου γκολ

12.00

Darren Bent Σκόρερ πρώτου γκολ

6.50

Kevin Davies Σκόρερ πρώτου γκολ

8.00

Daniel Sturridge Σκόρερ πρώτου γκολ

6.50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).