kerdos-ippodromies-stoixima-trading-betfairΜε τη βοήθεια του BetAngel Pro το trading των αποδόσεων στην Betfair του στοιχήματος Αγγλικής ιπποδρομίας χθες απέφερε €30 κέρδος. Το γράφημα της απόδοσης του φαβορί αλόγου απεικόνιζε μια έντονα πτωτική τάση, η οποία αν και προς στιγμήν φάνηκε να αναστρέφεται, τελικά εξακολούθησε διασπώντας το [intlink id=”1619″ type=”post”]επίπεδο στήριξης[/intlink] και κατρακύλησε από 3.00 σχεδόν στο 2.00. Η μεγάλη αυτή μεταβολή της απόδοσης είχε ως άμεση συνέπεια τη δημιουργία προϋποθέσεων για πολλαπλά trades κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 λεπτών πριν την εκκίνηση της ιπποδρομίας. Το ποσό που κάνω trading είναι €400 περίπου, κάτι που μου υπαγορεύει η ορθή [intlink id=”2504″ type=”post”]διαχείριση κεφαλαίου [/intlink] έχοντας διαθέσιμο €1,000 κεφάλαιο και ρισκάροντας €10 ανά trade με stop loss τα 3 ticks.

Η ιπποδρομία που βιντεοσκοπήθηκε ήταν η πρώτη από συνολικά 4 ή 5, αλλά μια λάθος ρύθμιση του Camtasia Studio έφερε σαν αποτέλεσμα να μην έχει καταγραφεί καμία από τις επόμενες. Επειδή μάλιστα το βίντεο καταγράφηκε με τη χρήση του λάπτοπ, όπου δεν έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, δυστυχώς απουσιάζει και ο δρομέας του mouse. Έτσι είμαι αναγκασμένος να εξηγώ αρκετές φορές τη θέση του δείκτη, ώστε να γίνονται ευκολότερα κατανοητές οι κινήσεις που πραγματοποιώ.

Εάν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθείτε ανάλογο βίντεο ή είστε νέος στο χώρο του trading των στοιχημάτων στην Betfair – κάτι που διαπιστώνω κι από τα καθημερινά emails που δέχομαι, θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο [intlink id=”2948″ type=”post”]45λεπτο βίντεο για το trading [/intlink] που έχω κάνει στο παρελθόν.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.