england_norwich-cityΣαν να μην έφτανε για κίνητρο η ευκαιρία να κερδίσει την μεγάλη της αντίπαλο στο ντέρμπι της East Anglian για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια σεζόν, η Norwich θα επιστρέψει στις θέσεις που δίνουν αυτόματα την απευθείας άνοδο εάν κερδίσει την Ipswich στο Portman Road, όπου τα Καναρίνια έχουν ηττηθεί στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους.

Το να προσπεράσει την δεύτερη Cardiff, θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον Ουαλικό σύλλογο ενόψει του αγώνα κόντρα στην πρωτοπόρο Queens Park Rangers, της οποίας η απευθείας άνοδος στην Premier League θα σφραγιστεί εάν η Ipswich κερδίσει το σημερινό ντέρμπι.

Μια νίκη για την Town, θα είναι και μια εκδίκηση για την βαριά ήττα 4-1 από τη Norwich τον Νοέμβριο, οπότε και ο Grant Holt σημείωσε χατ-τρικ. Και οι παίκτες του Paul Jewell θα μπουν στο ματς με εξαιρετική αυτοπεποίθηση, έχοντας κερδίσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και μπαίνοντας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμα μαθηματικές πιθανότητες να προλάβουν να συμμετάσχουν στα play-offs.

Εάν η Norwich κερδίσει την άνοδο, οι εκτός έδρας επιδόσεις της και η ικανότητά της να σημειώνει κρίσιμα γκολ στα τελευταία λεπτά, θα είναι σημαντικότατοι παράγοντες που συνέβαλλαν στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Καμία ομάδα της Championship δεν έχει υποστεί λιγότερες εκτός έδρας ήττες από το σύλλογο του Norfolk, ο οποίος έχει ηττηθεί μόλις σε τέσσερα ταξίδια του και έχει σημειώσει 16 γκολ στο τελευταίο 10λεπτο των αγώνων του. Περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, κάτι που έχει συνεισφέρει στο σύλλογο 22 βαθμούς του.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Ipswich TownNorwich Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες

1,67

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).