inter-logoΟ Ralf Rangnick περιμένει από την Inter Milan να… αντιδράσει βίαια, καθώς η Schalke του επισκέπτεται το San Siro στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League, το βράδυ της Τρίτης. Εμείς περιμένουμε απλά να… δικαιωθούμε στα προγνωστικά!

Η Inter εξακολουθεί να κλυδωνίζεται από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η βαριά ήττα 3-0 από την μισητή συμπολίτισσα AC Milan τη νύχτα του Σαββάτου, ένα αποτέλεσμα που έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της για διατήρηση του στέμματος της Serie A. Και ο Rangnick περιμένει από την Inter να βγάλει όλο το θυμό της πάνω στους «Royal Blues».

Πάντως, ο Rangnick παραμένει αισιόδοξος καθώς προετοίμασε τους παίκτες του για την αναμέτρηση με μια Inter, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε από το Champions League μια άλλη ομάδα της Bundesliga, την Bayern Munich. Ο Rangnick συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Klaas Jan Huntelaar, Peer Kluge, Mario Gavranovic και τον Anthony Annan που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Christoph Metzelder ταξίδεψε στην Ιταλία, παρά το ότι έσπασε τη μύτη του την Παρασκευή. Σε περίπτωση που ο πρώην ποδοσφαιριστής της Real Madrid δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο «δικός μας», Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Αργεντινός επιθετικός Diego Milito είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της Inter. Εχοντας τεθεί νοκ άουτ από τις 6 Φεβρουαρίου με πρόβλημα στο μηρό, ο Milito πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο ντέρμπι με την Milan.

Ο προπονητής της Inter, ο Leonardo, προειδοποίησε τους παίκτες του να προσέξουν πάρα πολύ τον επιθετικό της Schalke, τον Raul. Ο πρώην αρχηγός της Real Madrid έχει πετύχει τρία γκολ σε οκτώ εμφανίσεις με τη Schalke τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Walter Samuel και David Suazo, αλλά και τον αμυντικό Lucio που είναι τιμωρημένος.

Samuel-Eto-Inter-MilanΜπορεί να επιστρέφει ο Milito, καλός και άγιος ο Raul, αλλά σαν τον Samuel Eto, κανείς τους. Ο Καμερουνέζος επιθετικός έχει πετύχει ήδη οκτώ γκολ στο Champions League, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ! Εκτός από σκόρερ σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού, αξίζει ένα ποντάρισμα και για σκόρερ του πρώτου γκολ του αγώνα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Samuel Eto Να σκοράρει πρώτος στον αγώνα

5.00

Samuel Eto Να σκοράρει στον αγώνα

2.10

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).