Ο αμυντικός της Schalke, Benedikt Howedes, περιμένει πως θα περάσει μια δύσκολη βραδιά καθώς η Inter Milan θα επισκεφτεί την Arena AufSchalke το βράδυ της Τετάρτης, ελπίζοντας να ανατρέψει την ήττα με 5-2, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League.

Εχοντας μειονέκτημα τριών τερμάτων και έχοντας δεχθεί πέντε γκολ εντός έδρας, θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες της Inter να καταβάλλουν την αντίσταση των «Royal Blues», προκειμένου να σφραγίσουν αυτοί το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Manchester United. Ωστόσο, ο Howedes δεν θέλησε να θεωρήσει τίποτε μα τίποτε δεδομένο.

Η ψυχολογία στη Schalke δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Επιπλέον του 5-2, η νίκη 1-0 επί της Wolfsburg το Σάββατο, έφερε την παρέα του Κυριάκου Παπαδόπουλου μόλις έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη πεντάδα της Bundesliga – άρα και ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ωστόσο, η Schalke θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Jefferson Farfan, ο οποίος ήταν εκπληκτικός στο San Siro την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 17χρονος μέσος – και πολλά υποσχόμενος – Julian Draxler πιθανότατα πάρει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση ως αλλαγή κόντρα στη Valencia στον προηγούμενο γύρο.

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Inter Milan, Massimo Moratti, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποδεχθεί πως οι πιθανότητες της ομάδας του έχουν εξαντληθεί. Αν μη τι άλλο, η Inter έδειξε ψυχικά αποθέματα στον προηγούμενο γύρο, όταν επικράτησε 3-2 της Bayern Munich στην Allianz Arena, έχοντας ηττηθεί 1-0 στο Μιλάνο στον πρώτο αγώνα. Βέβαια, το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που η Schalke έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει στο Gelsenkirchen στο φετινό Champions League.

Ωστόσο, ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός της Inter, Marco Materazzi, δήλωσε πως η αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο των «Nerazzurri» είναι σε καλά επίπεδα. Η Inter θα μπει στην αναμέτρηση προερχόμενη από τη νίκη 2-0 επί της Chievo, η οποία την κράτησε στην τρίτη θέση της Serie A, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο AC Milan κι ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο Αργεντινός αμυντικός Walter Samuel συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Ιταλών για πρώτη φορά μετά από απουσία πέντε μηνών λόγω τραυματισμού, αλλά πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ επιστρέφει ο έτερος κεντρικός αμυντικός Lucio που εξέτισε την τιμωρία του.

Σαφώς και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι με το μέρος του Raul και των συμπαικτών του της Schalke. Ωστόσο, η Inter είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα τα παίξει όλα για όλα μέσα στο Gelsenkirchen. Μια νίκη δεν είναι αρκετή για να δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αλλά ίσως φτάνει για να σώσει το γόητρο του Leonardo και των παικτών του. Και με τον Samuel Eto’o να έχει οκτώ γκολ μέχρι στιγμής και να θέλει, τουλάχιστον, να τερματίσει στην πρώτη θέση των σκόρερ, οι «Nerazzurri» μπορούν να φύγουν με το διπλό.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Schalke – Inter Milan           2

2.60

Samuel Eto’o Να Σκοράρει Στον Αγώνα

2.60

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version