QPRΜια νίκη για την πρωτοπόρο Queens Park Rangers τη Δευτέρα επί της Derby County ίσως σημάνει ακόμα και την απευθείας άνοδο για το σύλλογο του δυτικού Λονδίνου στην Premier League μετά από 15 χρόνια απουσίας. Με απαραίτητη προϋπόθεση: να μην κερδίσει η Norwich την Τρίτη στο ντέρμπι της East Anglian την Ipswich. Και τα προγνωστικά είναι μαζί της.

Οι Rangers είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξοι πως δεν θα υποστούν αφαίρεση βαθμών, μετά τις κατηγορίες που τους απέδωσε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) σχετικά με την απόκτηση του Alejandro Faurlin και, στη συνέχεια, την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Και, έχοντας κερδίσει επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια, σίγουρα θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία πως θα πάρουν ακόμα μια νίκη και θα κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου της Championship.

Η Derby ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ωστόσο πλησίασε ακόμα περισσότερο στην επίτευξη του στόχου της με τη νίκη της 2-1 επί της Leeds την προηγούμενη Τρίτη. Τα «Κριάρια» έχουν εξαιρετική παράδοση στο Loftus Road, όπου η QPR τα έχει κερδίσει μόλις τέσσερις φορές για το πρωτάθλημα και η τελευταία της επιτυχία ήταν το… Σεπτέμβριο του 1982 – τη σεζόν που οι Rangers κέρδισαν για τελευταία φορά την άνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια.

Η αποστολή που έχει να φέρει εις πέρας η ομάδα του Nigel Clough είναι πολύ δύσκολη και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως, παρά την πρόσφατη βαριά ήττα 3-1 από την Scunthorpe, οι Rangers έχουν την καλύτερη άμυνα σε όλες τις κατηγορίες της Football League! Η ομάδα του Neil Warnock έχει δεχτεί μόλις 27 γκολ τη φετινή σεζόν και έχει διατηρήσει αλώβητη την εστία της σε 27 αγώνες. Επιπλέον, η QPR έχει μόλις δυο ήττες στα 17 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι αήττητη στα εννέα πιο πρόσφατα στο Loftus Road.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

QPR – Derby County           1

1.50

QPR – Derby County Να Σκοράρει Μόνο Μία Ομάδα

1.85

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).