Blackpool FCΚαταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Κατά δεύτερον προσοχή αύριο μη πέσετε με τα μούτρα στο φαγητό γιατί ως γνωστόν: Μέτρον άριστον. Κατά τρίτον, γνωστό είναι επίσης ότι το στοίχημα ποτέ δεν τελειώνει και συνεπώς βρισκόμαστε στις επάλξεις. Πρόκειται για συνεχόμενο αγώνα που μοιάζει πιο πολύ με πόλεμο.

Πέντε στροφές πριν το φινάλε της Premier League και τα πράγματα εξελίσσονται συναρπαστικά αφού στην κορυφή έχει μπει και η Chelsea στο παιχνίδι του τίτλου (ναι εκεί οι έξι βαθμοί διαφοράς μπορούν να καλυφτούν αλλού δεν γίνονται αυτά) αλλά και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα πέντε ομάδες (ίσως καλύτερα οκτώ) μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδια της αγωνιστικής είναι αυτό που διεξάγεται στο Bloomfield Road, μεταξύ της Blackpool και της Newcastle United. Η ομάδα του Ian Holloway βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και αν δεν καταφέρει να κάνει κάτι άμεσα και κυρίως στο παρόν παιχνίδι, ίσως θα πρέπει να σχεδιάζει τα πλάνα για τη νέα κατηγορία στην οποία και αγωνίζεται του χρόνου. Η νίκη για τους Seasiders είναι μονόδρομος, ωστόσο τόσο οι τελευταίες εμφανίσεις τους, όσο και η εντός έδρα πορεία τους δε συνάδουν με την επιθυμία για το τρίποντο. H Blackpool είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, όσον αφορά την εντός έδρας πορεία της, έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε δεκαέξι εντός έδρας αγώνες. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Holloway κατέχει και ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ. Αυτό της χειρότερης άμυνας, αφού σε σύνολο 33 αγώνων έχει παθητικό 69 τερμάτων. Επιπρόσθετα, και βλέποντας τη φόρμα της ομάδας μπορεί εύκολα κάποιος να παρατηρήσει ότι στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει ηττηθεί πέντε φορές και έχει φέρει μία ισοπαλία.

NewcastleΌλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στον αγνωστικό χώρο είναι δύσκολο να πει κανείς ότι μπορεί με ευκολία να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στη Newcastle United. Μια Newcastle, η οποία μπορεί ναι μεν να βρίσκεται σε μια ουδέτερη φόρμα αλλά αγωνίζεται χωρίς άγχος και αυτό την καθιστά πολύ επικίνδυνη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίοι οι δεκαοκτώ βαθμοί που μάζεψαν οι ανθρακωρύχοι στις 16 εξόδους τους.

Έχοντας υπόψη τα 15 Over που έχει φέρει η γηπεδούχος στην έδρα της σε σύνολο 16 παιχνιδιών καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, ειδικά με ομάδες που δεν τις φοβάται, καθιστούν την επιλογή ενός στοιχήματος στο σύνολο των γκολ του αγώνα ως την καλύτερη επένδυση για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Blackpool – Newcastle United

Over 2.75

1,78

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).