apogoiteysiΗ αλήθεια είναι ότι η μέρα μου είχε ξεκινήσει πολύ όμορφα. Σηκώθηκα ευχάριστα και ήδη έχοντας κάνει την καθιερωμένη μελέτη της Παρασκευής, ήμουν έτοιμος για το τελευταίο διάβασμα και φυσικά την τοποθέτηση των στοιχημάτων της ημέρας. Στόχος φυσικά η δημιουργία ενός ισχυρού στοιχηματικού Σαββατιάτικου χαρτοφυλακίου, το οποίο θα είχε τις προϋποθέσεις να καταλήξει με θετικό ROI στο τέλος της ημέρας. Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση μου χάλασε όλη την ημέρα, για να μη γράψω όλο το Σαββατοκύριακο. Θα μου πει κάποιος. Δεν το ήξερες ότι τα πράγματα είναι ρευστά και συνεχώς αλλάζουν. Δε λέω, άνθρωπος που ασχολείται με τυχερά και τεχνικά παίγνια πρέπει να το γνωρίζει, αλλά εδώ νομίζω ότι η συγκεκριμένη είδηση εμπεριέχει θέματα πέρα από την έννοια της τύχης (αν αυτή υπάρχει) και την έννοια του τζόγου. Πολλά θα μπορούσα να γράψω στην παρούσα, αλλά πρώτον δεν είμαι σε σωστή ψυχολογική κατάσταση για να τα αποτυπώσω με όχι και τόσο ωμό τρόπο στο ηλεκτρονικό χαρτί και δεύτερον νομίζω ότι ο παρόν στοιχηματικός ιστοχώρος έχει άλλο ύφος και άλλου είδους περιεχόμενο.

Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω (ή μάλλον καταλαβαίνω) αυτή τη μανία που έχει πιάσει τους κυβερνώντες κάθε κράτους, με το θέμα του τζόγου. Μάλλον μιλάμε για βαθιά οικονομική κρίση και προσπαθούμε πλέον να τραβήξουμε κεφάλαια από παντού. Αλλά η ερώτηση είναι απλή: Αν κάποιος τοποθετεί ένα στοίχημα, παίζει σε ένα τραπέζι online poker, κάνει trading σε μια ιπποδρομία, δεν παίζει τα χρήματά του που έχουν ήδη φορολογηθεί (τουλάχιστον στην εγχώρια αγορά); Αν δεν έχουν φορολογηθεί τότε κάτι κάνουν λάθος αυτοί που μας κυβερνάνε, άρα με την κίνηση τους να τα φορολογήσουν εκ νέου και να κυνηγήσουν τις εταιρίες που σχετίζονται με το τζόγο (που ήδη τις φορολογούνε), απλά αποδέχονται την ανικανότητά τους. Σταματάω εδώ μιας και ο στόχος του κειμένου ήταν τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς τα νέα τις ημέρα έχουν παρασύρει τη σκέψη μου.

Δύο παιχνίδια έχουν τραβήξει από εχθές το ενδιαφέρον μου, όσον αφορά τον αριθμό των γκολ που περιμένω σε αυτά. To πρώτο παιχνίδι έρχεται από την Championship και είναι αυτό της Crystal Palace με την Scunthorpe. Η γηπεδούχος έχει τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία με μία  νίκη επί της σημερινής της αντιπάλου, η οποία πολύ φοβάμαι ότι πλέον πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά στη χαμηλότερη κατηγορία. Οι αετοί βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της, αφού στα τελευταία παιχνίδια της μάχεται για κάθε βαθμό που παίρνει και ταυτόχρονα καταφέρνει να σκοράρει μέσα σε κάθε έδρα και απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Επιπρόσθετα, στην έδρα της, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει κατάφερα να πάρει 10 βαθμούς (3-1-0) γεγονός που δείχνει τόσο τη δύναμη της εντός, όσο και την ικανότητα της επιθετικής της γραμμής, αφού στα παραπάνω παιχνίδια σκόραρε οκτώ φορές. Επιπλέον ο συνδυασμός των πέντε over στα έξι τελευταία που έχουν και οι δύο ομάδες με το line του Over (ακόμα παραμένει) στο 2.5, κάνει το συγκεκριμένο σημείο αρκετά δελεαστικό.

Το δεύτερο παιχνίδι, του οποίου η απόδοση στο Over έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Almeria με τη Valencia. Είναι γεγονός, η ομάδα του Unai Emery βγάζει φωτιές.  Άλλωστε το να πετύχεις εννέα γκολ στα δύο πρόσφατα παιχνίδια σου (πέντε εκ των οποίων στη Villarreal) μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Επιπρόσθετα, οι νυχτερίδες είναι η καλύτερη ομάδα όσον αφορά τις εκτός έδρας επιδόσεις τους (μετά από Real Madrid και Barcelona) και μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της La Liga. Στον αντίποδα, έχω την εντύπωση ότι η γηπεδούχος πρέπει είδη να σκέφτεται τη δεύτερη κατηγορία γιατί τόσο η εμφανίσεις της, όσο και το πρόγραμμά της δεν της αφήνουν και πολλές ελπίδες. Ωστόσο τα τέσσερα Over στα έξι τελευταία παιχνίδια της, πιστοποιούν αν μη τι άλλο  ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα ωραία παιχνίδι με αρκετά γκολ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Crystal Palace- Scunthorpe
Over 2.5

1.82

Almeria-Valencia
Over 2.5

1.77

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

1 Comment

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version