superleagueΠροτελευταία στροφή γα το εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να μη μας χάρισε σπουδαίο θέμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά μας προσέφερε αρκετά καλά σημεία όσον αφορά το στοιχηματικό μας χαρτοφυλάκιο. Γεγονός που με οδηγεί να συνεχίσω να λαμβάνω θέσεις ακόμα και στις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες οι bookmakers είτε είναι πολύ επιφυλακτικοί είτε κόβουν αρκετά προσφερόμενα στοιχήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι ασιατικές στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες μη τολμώντας να αξιολογήσουν την Greek Super League δεν προσφέρουν τα σημερινά παιχνίδια ή προσφέρουν πολύ λίγα.  Δύο παιχνίδια προσελκύουν το σημερινό μου στοιχηματικό ενδιαφέρον.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Aris FcΤο συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως είναι το πιο ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας. Και οι δύο αντίπαλοι μάχονται για την είσοδό τους στα play off, με την ομάδα του Βόλου να έχει το εμφανές προβάδισμα, αφού ηγείται των κιτρίνων με πέντε βαθμούς. Ωστόσο, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη και ειδικά μετά την έλευση του στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχει αποδείξει ότι θα κυνηγήσει το όνειρο των πέντε πρώτων θέσεων μέχρι το κόψιμο του νήματος του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο ΑΡΗΣ με τη νέα τεχνική ηγεσία κατάφερε να κάνει πράγματα που δεν είχε πραγματοποιήσει ολόκληρη τη χρονιά. Τρεις συνεχόμενες νίκες (2 εκτός έδρας ) και επίθεση η οποία αν μη τι άλλο έχει βρει το δρόμο για το εύκολο γκολ, αποτελούν τα επιτεύγματα του Λαρισαίου τεχνικού.  Χαρακτηριστικό των κιτρίνων αποτελεί το γεγονός που ενώ σε όλη τη χρονιά σκόραραν με το σταγονόμετρο, στα τελευταία τρία παιχνίδια τους σημείωσαν εννέα γκολ (μ.ο. 3 γκολ/αγώνα). Η ομάδα του Βόλου από τη μεριά της κατάφερε να κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα (για πολλούς αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος) και βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση ενός σπουδαίου στόχου. Θα πρέπει να σημειώσω ότι η ομάδα του Κατσαβάκη, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος (μετά τον πρωταθλητή) και μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ειδικά όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Το παραπάνω πιστοποιείται και από τη στατιστική αφού οι Βολιώτες σε δεκατέσσερα παιχνίδια μακριά από το σπίτι τους κατάφεραν να πάρουν παραπάνω από τους μισούς τους βαθμούς (23 β) με θετικό συντελεστή τερμάτων 19-13.  Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την αναμενόμενη γνωστή ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικαλίδης μας υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι από δύο ομάδας που έχουν και το κίνητρο αλλά τον τρόπο να σκοράρουν.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ

IraklisΣε διπλανή γειτονιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο διεξάγεται το ντέρμπι της πόλης μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ. Εδώ τα πράγματα δείχνουν πιο απλά μιας και οι δύο φαίνεται ότι είναι μέσα στους στόχους τους, της παραμονής και της εισόδου στα play off αντίστοιχα. Ένα βαθμό χρειάζεται ο Γηραιός για να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χάβου έχει χάσει κατά πολύ από τη φρεσκάδα που είχε παρουσιάσει στο ξεκίνημα και μέχρι το μέσο της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Επιπρόσθετα, οι ασπρόμαυροι δείχνουν να είναι σίγουροι, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα paly off, και έχοντας το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους εκτιμώ ότι θα παρουσιαστούν με μοναδικό στόχο την αποφυγή της ήττας. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται μέσα στο Καυτανζόγλειο και συνεπώς αναμένω παιχνίδι σκοπιμότητας και υπομονής από τις δύο ομάδες.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Άρης – Ολυμπιακός Βόλου
Άρης

1.66

Over 2.5
2.34

Ηρακλής – ΠΑΟΚ
Χ

2.80

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).