ac-milan-logoΟ προπονητής της AC Milan, Massimiliano Allegri, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στην Palermo στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Coppa Italia. Και τα προγνωστικά είναι με το μέρος των πρωτοπόρων της Serie A.

Οι Rossoneri θα μπουν στο παιχνίδι του San Siro έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά το θρίαμβο 3-0 επί της Sampdoria το Σάββατο, αποτέλεσμα που άνοιξε την ψαλίδα από τους διώκτες τους στους έξι (από Napoli) και οκτώ (από Inter Milan) βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η Milan δεν έχει κατακτήσει το Coppa Italia από την σεζόν 2002/03 και ο Allegri είναι αποφασισμένος να μπει ένα τέλος σε αυτή την «ανομβρία». Φυσικά, ο βασικός στόχος της Milan είναι να κατακτήσει τον τίτλο στη Serie A και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου, αλλά ο Allegri διευκρίνισε πως κάθε τίτλος είναι σημαντικός και καλοδεχούμενος.

Ο τεχνικός των Rossoneri αποκάλυψε πως ο Zlatan Ibrahimovic θα ξεκινήσει από την αρχή, όπως και οι Antonio Cassano (βρήκε δίχτυα το Σάββατο) και Andrea Pirlo (επέστρεψε έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού). Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Βραζιλιάνο επιθετικό Alexandre Pato λόγω τραυματισμού.

palermo-italiaΟ Allegri, πάντως, προειδοποίησε τους παίκτες του να είναι προετοιμασμένοι για μάχη κι ας έχουν διαφορά 24 βαθμών από την Palermo στη Serie A. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από ένα μήνα, οι Rosanero επικράτησαν 1-0 της Milan στο Stadio Renzo Barbera για το πρωτάθλημα. Η Palermo ταξίδεψε στο Μιλάνο έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη 3-2 επί της AS Roma στην «Αιώνια Πόλη». Το αποτέλεσμα έφερε το σύλλογο της Σικελίας στην όγδοη θέση, έξι βαθμούς πίσω από την έκτη Roma, που κρατάει το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League. Ο προπονητής της Palermo, Delio Rossi, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Την τελευταία εξαετία η Milan μετράει τέσσερις νίκες στο San Siro επί της Palermo που έχει κερδίσει τα άλλα δυο παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σικελοί επικράτησαν και τις δυο φορές με το ίδιο σκορ (0-2), ενώ οι τέσσερις νίκες των Rossoneri συνοδεύτηκαν από over 2,5 γκολ!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

AC Milan – Palermo over 2,5

1,70

AC Milan – Palermo 1

1,55

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).