ispania-grafima-apodosi-stoixima-betfairΤο φαβορί για κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Ισπανία, αύξησε τις πιθανότητές του, αν κρίνουμε από την προτίμηση των παικτών στο online στοίχημα του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της Betfair. Το ενδιαφέρον των gamblers αλλά και traders οδήγησε την απόδοση να κατρακυλήσει από το 5.00 περίπου στο 4.00, μαρτυρώντας έτσι τη γενική τάση στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπου πολύ συχνά η απόδοση του φαβορί διαρκώς φθίνει, μέχρι τουλάχιστον την έναρξη του αθλητικού γεγονότος. Το EURO 2012 διεξάγεται στα γήπεδα της Ουκρανίας και Πολωνίας, αφού η πρόταση των δύο χωρών να διοργανώσουν από κοινού το επερχόμενο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επιλέχθηκε από την UEFA τον Απρίλιο του 2007.

Η ζήτηση των εισιτηρίων για το EURO 2012 σημείωσε νέο υψηλό ρεκόρ σύμφωνα με το επίσημο site της UEFA, όπου το 88% του ενδιαφέροντος προήλθε από τους κατοίκους  των διοργανωτριών χωρών. Παρόλα αυτά οι αποδόσεις της Ουκρανίας και Πολωνίας για νικήτρια ομάδα του EURO 2012 βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, κοντά στο 50, κατατάσσοντας τις χώρες ως μεγάλα αουτσάιντερ στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ωστόσο το πρωτάθλημα αυτό φημίζεται για τις αναπάντεχες νίκες και την κατάκτηση της πρώτης θέσης από χώρες, που φαινομενικά θα δυσκολεύονταν να περάσουν τη φάση των ομίλων, όπως η Δανία και η Ελλάδα. Προς το παρόν τουλάχιστον, οι παίκτες του στοιχήματος εμπιστεύονται τις μεγάλες ομάδες που αναμφισβήτητα εμφανίζονται δυνατότερες για την κατάκτηση του EURO 2012.

Παρακάτω εμφανίζονται οι τιμές των εισιτηρίων που ήταν διαθέσιμα μέσω του UEFA.com κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.

Category 1 Category 2 Category 3
Opening Match 250 € 140 € 45 €
Group Matches 120 € 70 € 30 €
Quarter-Final 150 € 80 € 40 €
Semi-Final 270 € 150 € 45 €
Final 600 € 330 € 50 €

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version